PRIJAVA-468X60-BANNER

Trstenik postao veliko gradilište

10.10.2016. | Tanjug

Predsednik opštine Trstenik Aleksandar Ćirić izjavio je da je ta opština u poslednjih 100 dana postala veliko gradilište i da je trenutno jedna od najvećih investicija rekonstrukcija magistralnog puta Trstenik-Kruševac.

- U toku je rekonstrukcija puta u mestu Stopanja, a vrednost radova je 120 miliona dinara. Investitori su Putevi Srbije, a izvođači radova Kruševacput. Tri škole na području Trstenika su sanirane, a vrednost tih radova je bila 30 miliona dinara. Klizište u mestu Jasikovica je takođe sanirano, a vrednost radova je iznosila 15 miliona dinara - rekao je Ćirić.

Ilustracija (www.pixabay.com)

Predsednik opštine je napomenuo da je u toku rekonstrukcija pružnih prelaza u celom Trsteniku i da je to veoma bitno zbog bezbednosti saobraćaja.

- Posle 25 godina, u saradnji sa Železnicama Srbije, završavamo saniranje pružnih prelaza i time ćemo rešiti veliki problem koji se tiče bezbednosti saobraćaja. Zajedno sa Ministarstvom poljoprivrede krećemo i sa posipanjem poljskih puteva, ali i asfaltarinjem pojedinih deonica, čija je investicija 36 miliona dinara - rekao je Ćirić.

Trsteničani će uskoro dobiti i potpuno novu vodovodnu u toplovodnu mrežu. U okviru „KFW programa“, u vrednosti od tri miliona evra bespovratnih sredstava, modernizovana je vodovodna mreža, a u vrednosti od 1,7 miliona evra zamenjena je toplovodna mreža i postavljene su podstanice.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Kupac 16.08.2022.
Meni je veoma teško odabrati pločice. Ja sa...
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...

;