Asfaltiran put Draževac-Vranić

16.09.2016. | Tanjug

U beogradskoj Opštini Obrenovac završeno je asfaltiranje puta Draževac-Vranić u dužini od četiri kilometara.

- Asfaltiranje ovog puta je JP Puteve Srbije koštalo oko 35 miliona dinara. Oni su pre toga uradili deo puta od Draževca do Mislođina u dužini 5,5 kilometara što ih je koštalo oko 65 mliona dinara - rekao je gradski menadžer Goran Vesić. On je istakao da je Grad Beograd, zajedno sa opštinom Obrenovac, od Draževca preko Konatica do izlaska na Ibarsku magistralu uradio 3,5 kilometara puta.

Ističući da je put Draževac-Vranić važan jer njime ide javni prevoz, Vesić je rekao da je taj put, pre asfaltiranja, bio u jako lošem stanju i nije bio dostojan bilo kog grada u Evropi u 21. veku. Vesić je naglasio da će Grad Beograd i dalje nastaviti da radi jer ima puno puteva koji treba da se urade, kako na teritoriji Barajeva, tako i na teritoriji Obrenovca.

- Nameravamo sledeće godine da za puteve, samo za teritoriji Obrenovca, izdvojimo oko 60 miliona dinara, a za puteve u Barajevu nešto manje, oko 30 miliona - rekao je Vesić i dodao da građani mogu da očekuju da će Grad Beograd i ubuduće nastaviti da rešava takve probleme.

Osim toga što je osnovni cilj Grada Beograda dobri putevi, prevoz i pijaća voda, Nikodijević je rekao da je jedan od ciljeva da svi Beograđani dobiju kanalizaciju do 2025. godine. - Taj plan je usvojen i mi ćemo se tog plana držati, tako da očekujemo da ćemo rešiti i pitanje kanalizacije - dodao je Nikodijević.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Goran 23.01.2022.
Sky Fort Sofia 202 m !
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...
zoran 12.01.2022.
Mozda ce u eurima sve poskupeti zbog nikakv...