INFONET-468X60-BANNER

Neće biti kašnjenja u gradnji robne kuće „Ikea“

12.11.2015. | Tanjug

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja u infrastrukture Zorana Mihajlović uverena je da će „gradnja robne kuće ’Ikea’ biti završena kako je i planirano“, kaže da „naša strana sigurno neće kasniti“, ali dodaje da „ne zna kada će biti postavljen kamen temeljac“.

- Zaista ne znam, nisam informisana kada će biti kamen temeljac. To je pitanje za njih – rekla je Mihajlović novinarima odgovarajući na pitanje šta se dešava sa dozvolom za gradnju robne kuće „Ikea“ i da li se ovih dana postavlja kamen temeljac. - Izdata je građevinska dozvola, a raspisan je i javni poziv za izmeštanje Bubanj potoka.

Ona je ponovila da sve mora da se radi po zakonu, da insistira da sve bude pregledno, te da veruje da naša strana neće kasniti, s obzirom da je odlučeno da se poštuju upravo rokovi koje je odredila „Ikea“, u kom bi slučaju robna kuća trebalo da bude završena u jesen 2016. godine.

- Verujem da mi taj rok nećemo probiti. Što se naše strane tiče neće se zakasniti – potvrdila je Mihajlović, navodeći da postoji poseban tim u vladi koji se sastaje svakih 15 dana povodom važnih projekata, pa i ovog, te da je i to garancija da neće biti kašnjenja.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...
Darko 14.03.2024.
Pa kad cveta mito i korupcija. Ako se to is...

;