Tržni centar niče i na Zvezdari

11.09.2015. | J. Novaković | Novosti

Beograd će uskoro dobiti još jedan tržni centar! U Ulici Živka Davidovića 86 na Zvezdari, 12. novembra trebalo bi svečano da bude otvoren „Aviv park“, investicija izraelske kompanije „Aviv Arlon“ koja će sledeće godine biti upotpunjena gradnjom 73 stana u sklopu ovog objekta.

Ilustracija (www.pixabay.com)

„Gabaritan“ sused imaće 11.500 kvadrata neto maloprodajnog prostora. Kod njega će komšije moći da popiju kafu, ali i snabdeju se kućnim potrepštinama.

- Ceo projekat je zamišljen tako da pruži kompletnu uslugu i dobru kupovinu pod jednim krovom – poručuje Danka Gladović, marketing menadžerka kompanije „Aviv Arlon“ za Srbiju. - Od velikog hipermarketa koji se prostire na 2.500 kvadrata, preko modnih brendova, radnji sa obućom i sportskim sadržajima, pa sve do kafića, restorana i ostalih uslužnih delatnosti.

Prepoznatljiv logo i crvena slova kojima je ispisan naziv, već krase krov i zidove tržnog centra, dok se kroz prozore naziru pokretne stepenice. Prema rečima naše sagovornice, ostaje samo da se uradi „glazura“.

- Radovi se polako privode kraju – objašnjava Gladovićeva. - Svečano otvaranje je zakazano za četvrtak 12. novembar.

Pored šopinga i 73 stana

Ono što će „Aviv park“ izdvojiti od konkurencije je što će neki ljudi u njemu i - živeti.

- Drugi deo ovog kompleksa je predviđen za stanovanje – rekla je Gladovićeva. - Po projektu je planirana izgradnja dve lamele sa 73 stana. Početak radova predviđen je do kraja godine, a završetak u narednih 12 meseci.

Mamki od „brata“ u Pančevu

Izraelska kompanija „Aviv Arlon“ prvi tržni centar u Srbiji otvorila je 2011. u Pančevu, a krajem 2015. na redu je još jedan u Zrenjaninu. To su prizemni šoping-molovi sa spojenim radnjama u obliku slova P, parkingom, zelenilom i stazama odakle se ulazi u prodavnice. Ovaj na Zvezdari je nešto manji, i više je „klasičnog“, zatvorenog tipa.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 22.10.2021.
Lepa stvarčica, ali mislim da ne može masov...
Nenad 19.10.2021.
Da li LED sijalice i creva imaju zaštitu od...
Vida 15.10.2021.
Kada će u opštini Surčin biti sproveden pro...
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...