Tržni centar niče i na Zvezdari

11.09.2015. | J. Novaković | Novosti

Beograd će uskoro dobiti još jedan tržni centar! U Ulici Živka Davidovića 86 na Zvezdari, 12. novembra trebalo bi svečano da bude otvoren „Aviv park“, investicija izraelske kompanije „Aviv Arlon“ koja će sledeće godine biti upotpunjena gradnjom 73 stana u sklopu ovog objekta.

Ilustracija (www.pixabay.com)

„Gabaritan“ sused imaće 11.500 kvadrata neto maloprodajnog prostora. Kod njega će komšije moći da popiju kafu, ali i snabdeju se kućnim potrepštinama.

- Ceo projekat je zamišljen tako da pruži kompletnu uslugu i dobru kupovinu pod jednim krovom – poručuje Danka Gladović, marketing menadžerka kompanije „Aviv Arlon“ za Srbiju. - Od velikog hipermarketa koji se prostire na 2.500 kvadrata, preko modnih brendova, radnji sa obućom i sportskim sadržajima, pa sve do kafića, restorana i ostalih uslužnih delatnosti.

Prepoznatljiv logo i crvena slova kojima je ispisan naziv, već krase krov i zidove tržnog centra, dok se kroz prozore naziru pokretne stepenice. Prema rečima naše sagovornice, ostaje samo da se uradi „glazura“.

- Radovi se polako privode kraju – objašnjava Gladovićeva. - Svečano otvaranje je zakazano za četvrtak 12. novembar.

Pored šopinga i 73 stana

Ono što će „Aviv park“ izdvojiti od konkurencije je što će neki ljudi u njemu i - živeti.

- Drugi deo ovog kompleksa je predviđen za stanovanje – rekla je Gladovićeva. - Po projektu je planirana izgradnja dve lamele sa 73 stana. Početak radova predviđen je do kraja godine, a završetak u narednih 12 meseci.

Mamki od „brata“ u Pančevu

Izraelska kompanija „Aviv Arlon“ prvi tržni centar u Srbiji otvorila je 2011. u Pančevu, a krajem 2015. na redu je još jedan u Zrenjaninu. To su prizemni šoping-molovi sa spojenim radnjama u obliku slova P, parkingom, zelenilom i stazama odakle se ulazi u prodavnice. Ovaj na Zvezdari je nešto manji, i više je „klasičnog“, zatvorenog tipa.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 29.03.2020.
Divno..da li neko zna koja je to boja i gde...
Svetlana 23.03.2020.
Postovana ministarka, objasnite nam kako da...
Grada 22.03.2020.
Jesmo li mi gradjani treceg reda
Milan 12.03.2020.
Kolike su dnevnice fizikalaca?
goran 11.03.2020.
"na teritoriji glavnog grada doneto jedno r...