"Savanovi" produžena dozvola

31.07.2015. | E. B. R. | Novosti

Objektu u kojem se nalazi restoran „Savanova“, na desnoj obali Save, produžena je privremena dozvola za zauzimanje javne površine koja mu je isticala 30. jula, kako su za „Novosti“ potvrdili u gradskoj upravi.

Podsećamo, ovaj privremeni objekat prva je građevina na desnoj obali reke, gde se gradi „Beograd na vodi“. Nekoliko stotina kvadrata nastalo je s idejom da bude izložbeni štand za promociju ovog projekta, koji bi trebalo da se realizuje u saradnji sa investitorima iz UAE.

Štand je počeo da se gradi 30. jula prošle godine, kada je od opštine Savski venac dobijena privremena dozvola za zauzeće javne površine. Radovi su trajali oko šest meseci, a lokal je svečano otvoren krajem aprila ove godine.

Simpatizeri i aktivisti inicijative „Ne da(vi)mo Beograd“, u nekoliko navrata protestovali su zbog izgradnje ovog objekta na najatraktivnijem delu budućeg „Beograda na vodi“.

Opština im izašla u susret

Menadžer restorana „Savanova“ juče je nezvanično rekla da je ovaj ugostiteljski lokal od opštine Savski venac dobio produženje dozvole za zauzeće javne površine. Ali, kao i u mnogim prethodnim slučajevima, prestavnici „Savanove“ nisu želeli ništa zvanično da govore za medije.

 

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Mićo 20.11.2019.
Ko to kaže da je most graditi pored mosta j...
Invekta 18.11.2019.
Odlično rešenje, olakšava posao, a efekti s...
boki 14.11.2019.
kao prvo idealno ravnih dasaka iz paleta je...
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Maja 19.10.2019.
Gde mogu da nabavim ovakav beton? I po koj...