SFSOPLATE-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Teške mašine oštetile lokalne saobraćajnice

14.04.2015. | Tanjug

Meštani sela Boljkovci, kod Gornjeg Milanovca, zbog oštećenih pristupnih saobraćajnica tokom izgradnje Koridora 11 zatražili su pomoć lokalne vlasti čiji predstavnici očekuju da će nadležni u Beogradu rešiti taj problem.

Meštanin Slobodan Todorović kaže da se njegova kuća nalazi s druge strane reka do koje sada može da priđe samo ako prođe „ispod jednog niskog mostića“. Todorović je rekao „Tanjugu“ i da ispod toga mosta ne može da prođe vozilo hitne pomoći, kao ni on sam sa traktorm kako bi stigao do zemlje koju obrađuje.

Meštani tvrde i da je teška mehanizacija preduzeća „Koidori Srbije“ dovela do kidanja vodovodnih cevi tako da imaju u dvorištima i do dvadesatak centimetara blata.

S meštanima je razgovarao zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović koji navodi da se sa sličnim problemima ne suocavaju samo Boljkovčani već i žitelji drugih sela uz trasu puta koja se gradi.

- Mi (lokalna samouprava) za to nismo nadležni već „Koridori Srbije“ i minstarstvo građevine kojima smo uputili dopis u kome tržimo da izvođači radova poštuju ono što je predviđeno projektima – rekao je Milovanović i izrazio očekivanje da će problemi meštana Boljkovca biti rešeni.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


ATM
ATM
SUBOTICA

DOKA SERB
DOKA SERB
PEĆINCI-ŠIMANOVCI
www.doka.com

PIRAMIDA
PIRAMIDA
SREMSKA MITROVICA
www.piramidasm.rs

SET
SET
ŠABAC
www.set.rs

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;