IZOLACIJA-468X60-BANNER

Teške mašine oštetile lokalne saobraćajnice

14.04.2015. | Tanjug

Meštani sela Boljkovci, kod Gornjeg Milanovca, zbog oštećenih pristupnih saobraćajnica tokom izgradnje Koridora 11 zatražili su pomoć lokalne vlasti čiji predstavnici očekuju da će nadležni u Beogradu rešiti taj problem.

Meštanin Slobodan Todorović kaže da se njegova kuća nalazi s druge strane reka do koje sada može da priđe samo ako prođe „ispod jednog niskog mostića“. Todorović je rekao „Tanjugu“ i da ispod toga mosta ne može da prođe vozilo hitne pomoći, kao ni on sam sa traktorm kako bi stigao do zemlje koju obrađuje.

Meštani tvrde i da je teška mehanizacija preduzeća „Koidori Srbije“ dovela do kidanja vodovodnih cevi tako da imaju u dvorištima i do dvadesatak centimetara blata.

S meštanima je razgovarao zamenik predsednika opštine Miroslav Milovanović koji navodi da se sa sličnim problemima ne suocavaju samo Boljkovčani već i žitelji drugih sela uz trasu puta koja se gradi.

- Mi (lokalna samouprava) za to nismo nadležni već „Koridori Srbije“ i minstarstvo građevine kojima smo uputili dopis u kome tržimo da izvođači radova poštuju ono što je predviđeno projektima – rekao je Milovanović i izrazio očekivanje da će problemi meštana Boljkovca biti rešeni.

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jelena 10.06.2022.
Divno! Ne zna se šta je lepše. Ovog leta sm...
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...

;