PRIJAVA-468X60-BANNER

Izrada izmene i dopune plana detaljne regulacije područja uz Južni bulevar

31.10.2014. | Beoinfo

Skupština grada Beograda donela je Odluku o izradi izmene i dopuni Plana detaljne regulacije područja uz Južni bulevar. Reč je o lokaciji između ulica Maksima Gorkog, Šumatovačke, Đerdapske i Gospodara Vučića, i to za prvu fazu razrade plana detaljne regulacije devete Mesne zajednice na Vračaru.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Konkretno, okvirna granica odnosi se na prostor između Južnog bulevara i Vardarske, Marulićeve, Šumatovačke i pešačke staze, sa vezama saobraćajnica i infrastrukture do postojeće, odnosno planirane mreže.

- Ukupna površina iznosi oko tri hektara – istakao je na današnjoj sednici Skupštine grada Slobodan Dimitrijević, pomoćnik gradskog sekretara za urbanizam i građevinske poslove.

Ova izmena i dopuna predstavljaće planski osnov za izdavanje informacija o lokaciji, lokacijskim dozvolama, kao i za izradu urbanističko-tehničkih dokumenata. Na ovoj lokaciji gradiće se multifunkcionalni kulturni prostor, to jest Umetnički paviljon „Lana Bekavac”. Posao izmene planskog dokumenta poveren je Centru za planiranje urbanog razvoja, s rokom od šest meseci.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...
Dragan 06.07.2022.
Šta je pojednostavljeno kad imate "prikačen...

;