Mali: Izgradnja nasipa u Obrenovcu biće završena na vreme

23.10.2014. | Tanjug

Izgradnja zaštitnih nasipa u Obrenovcu biće završena u predviđenom roku, u sledećih nekoliko nedelja, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali. On je novinarima rekao da je bilo malih nesporazuma oko toka radova na izgradnji nasipa, naglasivši da su te aktivnosti nastavljene i da se sa njima neće stati.

Gradonačelnik je naveo da su on i predsednik obrenovačke opštine Miroslav Čučković „na neki način sami pokrenuli inicijativu izgradnje nasipa“. Mali je objasnio da je to urađeno „s obzirom da novac, koji je trebalo da dođe za izgradnju nasipa od strane britanske vlade, još nije stigao“. Prema njegovim rečima, zato se izgradnja nasipa se u potpunosti finansira sopstvenim sredstvima „Beograd voda“.

- Ono što je bitno za građane Obrenovca je da se radovi na izgradnji nasipa neće zaustaviti i u sledećih nekoliko nedelja, ukoliko sve bude po pitanju vremena u redu, mi ćemo te nasipe i završiti – rekao je on.

Gradonačelnik je naveo da očekuje da se u razgovoru sa direktorom Kancelarije za obnovu popljavljenih područja Markom Blagojevićem „obezbede dodatna sredstva Republike u iznosu od 35 miliona“.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 25.01.2022.
Kod krovne membrane ljudi greše zato što ps...
Goran 23.01.2022.
Sky Fort Sofia 202 m !
Gradjevinarstvo.rs 21.01.2022.
Tako je, ali Avaz Twist Tower ima visinu od...
Adi 20.01.2022.
Avaz Twist Tower Sarajevo Bosna i Hercegovi...
Nenad 12.01.2022.
Neće poskupeti kamen. Kamen struganik, prir...