INFONET-468X60-BANNER

Mali: Izgradnja nasipa u Obrenovcu biće završena na vreme

23.10.2014. | Tanjug

Izgradnja zaštitnih nasipa u Obrenovcu biće završena u predviđenom roku, u sledećih nekoliko nedelja, izjavio je gradonačelnik Beograda Siniša Mali. On je novinarima rekao da je bilo malih nesporazuma oko toka radova na izgradnji nasipa, naglasivši da su te aktivnosti nastavljene i da se sa njima neće stati.

Gradonačelnik je naveo da su on i predsednik obrenovačke opštine Miroslav Čučković „na neki način sami pokrenuli inicijativu izgradnje nasipa“. Mali je objasnio da je to urađeno „s obzirom da novac, koji je trebalo da dođe za izgradnju nasipa od strane britanske vlade, još nije stigao“. Prema njegovim rečima, zato se izgradnja nasipa se u potpunosti finansira sopstvenim sredstvima „Beograd voda“.

- Ono što je bitno za građane Obrenovca je da se radovi na izgradnji nasipa neće zaustaviti i u sledećih nekoliko nedelja, ukoliko sve bude po pitanju vremena u redu, mi ćemo te nasipe i završiti – rekao je on.

Gradonačelnik je naveo da očekuje da se u razgovoru sa direktorom Kancelarije za obnovu popljavljenih područja Markom Blagojevićem „obezbede dodatna sredstva Republike u iznosu od 35 miliona“.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;