INFONET-468X60-BANNER

Novi Sad: Jesenji radovi na Telepu

04.09.2014. | Dnevnik

JP „Zavod za izgradnju grada” je, u skladu s Programom uređivanja građevinskog zemljišta, otpočeo komunalno uređivanje Vardarske ulice. U delu te ulice između Subotičke i Ulice Tihomira Ostojića planirana je izgradnja kolovoza širine pet metara, dok je s južne strane planiran parking i pešačka staza. Takođe, u Vardarskoj ulici će biti izgrađen sekundarni vodovod.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Stanovnici Telepa za desetak dana mogu očekivati početak radova i u Ulici Tihomira Ostojića, gde će biti izgrađena nova saobraćajna površina, a u sklopu toga kolovoz će biti proširen pet metara, dok će na početku ulice s desne strane biti izgrađen parking širine 4,6 metara i pešačka staza široka 2,7. U ostalom delu ulice pored kolovoza predviđen je zeleni pojas i pešačke staze široke oko dva metra. Takođe, na mestu nekadašnjeg primarnog vodovoda biće izgrađen sekundarni.

Tim projektom je predviđena i rekonstrukcija dela Subotičke ulice, u dužini od oko 90 metara, između Vardarske i Ulice Tihomira Ostojića, gde će kolovoz biti proširen tri metra. Biće izgrađene i obostrane pešačke staze.

U toku sledeće nedelje počeće i izgradnja saobraćajnih površina u delu Ulice Milana Savića na deonici dugoj 255 metara, od Ulice Petefi Šandora prema Ulici kapetana Berića. Radovi će podrazumevati izgradnju asfaltnog kolovoza širokog pet metara, kao i pešačkih staza i kolnih ulaza od betonskih ploča.

 

Komentari: 1

melita 04.09.2014 18.00.37

Kako će se obezbediti pristup sredini Vardarske ulice (br.15), u toku sam selidbe u stan koji čekam 5 godina, i nema niko praco da tolikim iskopinama istovremwno zatvori pristup, pristup, ne parkiranje, na šta ste nas jedino opomenuli!!!!

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;