IZOLACIJA-468X60-BANNER

Novo ruho poljoprivredne škole u Rumi (video)

21.08.2014. | RTV

Za vreme letnjeg raspusta uređena je Srednja poljoprivredna škola „Stevan Petrović Brile“ iz Rume. Kako bi i učenici i profesori imali bolje uslove za rad, tokom protekle nedelje izvršena je sanacija i zamena prozora u dve učionice. Radovi su trajali nekoliko dana, a sredstva za ovu namenu su izdvojena iz budžeta lokalne samouprave. Periodi kad su školske klupe prazne koriste se za uređenje i radove na školskim objektima.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

- Rumska poljoprivredna škola je tokom prošle nedelje izvršila zamenu stare stolarije i postavila sedam  novih prozora na dve učionice i roletne, na hemijskom kabinetu. Sve je rađeno u cilju poboljšanja uslova za rad i učenje u ovim prostorijama – rekao je Milan Pupovac, direktor ove obrazovne ustanove .

- Poljoprivredna škola je samo jedna od nekoliko škola u rumskoj opštini koje su ovog leta radile na adaptaciji učionica. Sredstva za ove radove izdvojena su iz budžeta lokalne samouprave u okviru redovnog programa – rekao je Dušan Ljubišić, načelnik Opštinske uprave u Rumi.

Veći deo na zgradi poljoprivredne škole je završen, ostao je još jedan manji deo neispravne stolarije koji se očekuje da će biti zamenjen u narednom periodu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;