Radovi na putu Vršac-Pavliš vredni 37 miliona dinara

01.08.2014. | eVršac

Predsednik Opštine Vršac Čedomir Živković, predsednik SO Vršac Jovica Zarkula, zamenik predsednika Opštine Vršac Vladan Stajić, Slaviša Maksimović član Opštinskog veća i Dragoslav Đurđev direktor JP „Varoš“ obišli su radove na putu Vršac-Pavliš i u selu Straža.

Ilustracija (Foto: PIxabay.com)

Put Vršac-Pavliš, zbog rekonstrukcije, zatvoren je za saobraćaj od 25. jula. Radovi će biti gotovi polovinom avgusta.

- „Srbija Putevi“ su investitori rekonstrukcije, jer je ova deonica puta uništena zbog teške mehanizacije prilikom izgradnje obilaznice koju je izvodilo ovo preduzeće. Vrednost radova je 37 miliona dinara. Asfaltiraće se put dužine 1.400 metara. Postaviće se visoko kvalitetan asfalt iz dva sloja (8+5cm). Ovako obnovljena deonica Pavliškog puta, rasteretiće gradsku zonu od teškog drumskog saobraćaja – rekao je Živković.

Delegacija Opštine Vršac i JP „Varoš“ obišla je i započete radove u naselju Straža, gde je u toku izgradnja kolovoza u ulici Prva poprečna.

- U cilju poboljšanja uslova života na selu, nastavljaju se radovi u okolinim mestima kako bi se približili gradskom nivou življenja. U Straži se radi izgradnja ulice, gde će se postaviti asfalt u dužini od 215 metara i 3 metra širine. Vrednost radova je 3.3 miliona dinara obezbeđenih iz samodoprinosa – rekao je Maksimović i najavio radove u Orešcu.

 
Share |

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...
Zeks 13.04.2021.
Kako se prijaviti za promenu stolarije