PRIJAVA-468X60-BANNER

Delta Term, zvanični uvoznik Hisense HVAC programa, predstavlja novu split toplotnu pumpu

15.04.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Hisense Hi-Therma vazduh-voda sistem toplotnih pumpi je revolucionarni niskoenergetski sistem za hlađenje, grejanje i proizvodnju potrošne tople vode, koji daje odlične rezultate, čak i pri ekstremno niskim spoljašnjim temperaturama. Vazduh-voda toplotna pumpa pruža udobnost uz efikasan i ekološki prihvatljiv rad.

Hisense Hi-Therma vazduh-voda toplotna pumpa

Hisense Hi-Therma vazduh-voda toplotna pumpa (Foto: Delta term)

Hisense Hi-Therma toplotna pumpa radi sa ekološki prihvatljivim rashladnim sredstvom R32, što je savršeno rešenje za postizanje novih ciljeve Evropske Unije u vezi smanjenja emisije CO2.

R32 rashladno sredstvo doprinosi ispunjavanju ciljeva regulative o F-gasu kao što je opisano u Uredbi EU 517/2014.

Hi-Therma nudi najbolje i efikasno rešenje za grejanje i hlađenje stana i sanitarne  tople vode. Ima vrhunsku klasu energetske klasifikacije A+++  pod niskom temperaturom vode, i A++ pod srednje temperaturnim stanjem vode, što osigurava uštedu na vašim računima za energiju, smanjenje potrošnje električne energije i uticaj na životnu sredinu.

Hi-Therma toplotne pumpe se mogu naći u kapacitetima od 4.4kW, 6kW, 8kW dok se uređaji u kapacitetu od 10,2,14,i 16kW očekuju tokom 2023. godine.

Zagarantovan je stabilan rad, čak i na spoljnim temperaturama do -25℃, efikasno zadovoljavajući potrebe za grejanjem u izuzetno hladnim područjima. Toplotna pumpa može da isporuči izlaznu vodu iz unutrašnje jedinice do 60℃. Osim toga, opseg rada PTV-a je moguć do 40℃ spoljašnje temperature u letnjijm uslovima, a voda unutar rezervoara može da se zagreje i do maks. 75℃ sa električnim grejačem, omogućavajući efikasnu sterilizaciju i zaštitu od legionele.

U uređajima se nalazi visokoefikasni DC inverter, dvostruki rotacioni kompresor. On se odlikuje jedinstvenim dizajnom komore sa dvostepenom kompresijom, koja može efikasno smanjiti vibracije i buku i poboljšati performanse kompresora, posebno performanse pod niskofrekventnim radom.

Upravljanje radom putem aplikacije

Upravljanje radom putem aplikacije (Foto: Delta term)

Hi-Therma toplotne pumpe takođe imaju opciju upravljanja radom i parametrima rada putem aplikacije koja omogućava da korisnik kontorliše uređaj preko svog telefona sa bilo koje udaljene lokacije.

Kompanija Hisense je dizajnirala i poseban softver namenjen projektantima i izvođačima koji služi za precizan izbor ovih uređaja prema projektnim zahtevima za određeni objekat kako bi se izabralo najefikasnije i najekonomičnije rešenje za krajnjeg korisnika.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...

;