IZOLACIJA-468X60-BANNER

Delta Term, zvanični uvoznik Hisense HVAC programa, predstavlja novu split toplotnu pumpu

15.04.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Hisense Hi-Therma vazduh-voda sistem toplotnih pumpi je revolucionarni niskoenergetski sistem za hlađenje, grejanje i proizvodnju potrošne tople vode, koji daje odlične rezultate, čak i pri ekstremno niskim spoljašnjim temperaturama. Vazduh-voda toplotna pumpa pruža udobnost uz efikasan i ekološki prihvatljiv rad.

Hisense Hi-Therma vazduh-voda toplotna pumpa

Hisense Hi-Therma vazduh-voda toplotna pumpa (Foto: Delta term)

Hisense Hi-Therma toplotna pumpa radi sa ekološki prihvatljivim rashladnim sredstvom R32, što je savršeno rešenje za postizanje novih ciljeve Evropske Unije u vezi smanjenja emisije CO2.

R32 rashladno sredstvo doprinosi ispunjavanju ciljeva regulative o F-gasu kao što je opisano u Uredbi EU 517/2014.

Hi-Therma nudi najbolje i efikasno rešenje za grejanje i hlađenje stana i sanitarne  tople vode. Ima vrhunsku klasu energetske klasifikacije A+++  pod niskom temperaturom vode, i A++ pod srednje temperaturnim stanjem vode, što osigurava uštedu na vašim računima za energiju, smanjenje potrošnje električne energije i uticaj na životnu sredinu.

Hi-Therma toplotne pumpe se mogu naći u kapacitetima od 4.4kW, 6kW, 8kW dok se uređaji u kapacitetu od 10,2,14,i 16kW očekuju tokom 2023. godine.

Zagarantovan je stabilan rad, čak i na spoljnim temperaturama do -25℃, efikasno zadovoljavajući potrebe za grejanjem u izuzetno hladnim područjima. Toplotna pumpa može da isporuči izlaznu vodu iz unutrašnje jedinice do 60℃. Osim toga, opseg rada PTV-a je moguć do 40℃ spoljašnje temperature u letnjijm uslovima, a voda unutar rezervoara može da se zagreje i do maks. 75℃ sa električnim grejačem, omogućavajući efikasnu sterilizaciju i zaštitu od legionele.

U uređajima se nalazi visokoefikasni DC inverter, dvostruki rotacioni kompresor. On se odlikuje jedinstvenim dizajnom komore sa dvostepenom kompresijom, koja može efikasno smanjiti vibracije i buku i poboljšati performanse kompresora, posebno performanse pod niskofrekventnim radom.

Upravljanje radom putem aplikacije

Upravljanje radom putem aplikacije (Foto: Delta term)

Hi-Therma toplotne pumpe takođe imaju opciju upravljanja radom i parametrima rada putem aplikacije koja omogućava da korisnik kontorliše uređaj preko svog telefona sa bilo koje udaljene lokacije.

Kompanija Hisense je dizajnirala i poseban softver namenjen projektantima i izvođačima koji služi za precizan izbor ovih uređaja prema projektnim zahtevima za određeni objekat kako bi se izabralo najefikasnije i najekonomičnije rešenje za krajnjeg korisnika.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SAUTER-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...
U Opštem delu Plana detaljne regulacije pro...