INFONET-468X60-BANNER

Opremite dom kao iz snova

12.12.2019. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija Domis Enterijeri d.o.o. nudi veliki izbor proizvoda i materijala za spoljašnju i unutrašnju upotrebu. U ponudi su proizvodi za oblaganje i popločavanje, kao što su polirani graniti (mat ili sa visokim sjajem, dimenzije 60x120, 80x160, 120x240, za unutrašnja i spoljašnja oblaganja), laminatni pod, keramičke pločice, bambus parket, brodski pod, wpc decking.

Opremite dom kao iz snova - Domis Enterijeri

HG laminati su renomiranog proizvođača Kaindl iz Austrije, klasa 32, debljina 10mm i 12mm, sa garancijom od 30 godina. WPC decking predstavlja kompozitnu mešavinu drveta 40% i polietilena (PE) 60%. Idealan je za površine kao što su terase, balkoni, površine oko bazena. Ova podna obloga je otporna na truljenje, buđ i insekte. Boje u ponudi su sledeće: wood, coffe i dark gray.

Opremite dom kao iz snova - Domis Enterijeri

Zatim, proizvodi za unutrašnje i spoljašnje oblaganje i pokrivanje: leksan ploče, bituwel ploče, osb ploče, gips ploče, tegola, lamperija, aluminijumske i pvc lajsne. Od izolacionih materijala tu su: stiropor, stirodur, mineralna vuna, kondor. Od metalnih proizvoda za izgradnju i opremanje objekata ovde se mogu naći aluminijumske ograde, stepeništa, sigurnosna vrata, harmonika vrata i garnišne.

Opremite dom kao iz snova - Domis Enterijeri

Različite vrste dekoracija, stakleni, granitni i drveni mozaik, ukrasne listele i tapete su takođe ono što nudi kompanija Domis Enterijeri. Mozaik pločice su dostupne u raznim bojama i nijansama, poogodne su za kupatila, bazene i kuhinje. Stakleni paravani sa fiksnim kaljenim staklom debljine 6mm i 8mm, vrhunskog kvaliteta sa niklovanim držačem stakla u gornjem delu je ono što se izdvaja iz ponude. Novina su 3D tapete renomiramog proizvođača Grandeco iz Belgije, koji su odnedavno u okviru asortimana Domis Enterijera. U okviru prodajnih mesta može se pronaći i veliki izbor LED rasvete, LED i kristalni lusteri i sl.

Od RUBI profesionalnog alata za sečenje pločica koji je u ponudi, izdvaja se Rubi 51901 set sa elektro cirkularom TC-125 230V 50HZ. Set uključuje cirkularnu testeru TC-125, 3 slim cutter lenjira od 110cm. Težak je 4.8kg, dimenzije su: 330x239x206mm.

Opremite dom kao iz snova - Domis Enterijeri

Ukoliko još niste odlučili kako bi izgledalo vaše novo kupatilo, onda je pravo vreme da posetite jedan od prodajnih salona Domis enterijera. Za savršen ambijent kupatila, Domis Enterijeri nude sanitarije modernog dizajna i vrhunskog kvaliteta. Hidromasažne kade, tuš kabine, kompletna oprema za vaše kupatilo, domaćih i stranih proizvođača.

Baterije Ramon Soler, uvoz iz Španije izrađene su od najkvalitetnijeg materijala, sa garancijom od 5 godina. Hidromasažne kade, tuš kabine od visoko kaljenog stakla debljine 5mm, 6mm i 8mm, stakleni paravani i sve što vam je potrebno možete pronaći u Domisu. U ponudi su takođe i “Pozzi Ginori” - Italija, konzolne wc šolje sa sporospuštajućim daskama renomiranog proizvođača Idevit.

Celokupnu ponudu možete pronaći ovde.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;