IZOLACIJA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Lider u distribuciji i servisu prateće građevinske mehanizacije i alata

11.08.2021. | Gradjevinarstvo.rs

Investicija u kvalitet je ulaganje u održivost i pouzdanost. Intenzivni inženjering, vrhunski materijali, prvoklasne komponente i savremeni motori sa niskom potrošnjom goriva i emisijama doprinose dugotrajnim mašinama sa visokim trgovinskim vrednostima. Da biste održali stvari na taj način i maksimalno povećali vreme rada, CP SRB Pneumatic pruža pouzdanu uslugu kad god i gde god vam zatreba. Na kraju dana dobijate posao sa dobrim rezultatima. Cilj Kompanije je da vam pomogne da smanjite održivost, povećate efikasnost i zadržite ciklus troškova dole.

Kompanija CP SRB Pneumatic postala je ovlašćeni uvoznik i distributer brenda Atlas Copco u građevinskom segmentu, što obuhvata sledeće proizvode:

  • Mobilni vazdušni kompresori;

Lider u distribuciji i servisu prateće građevinske mehanizacije i alata

  • Generatori;
  • Ručni pneumatski alat;
  • Ručna hidraulična oprema;
  • Ručni benzinski alati tipa Cobra;
  • Svetlosne kule;

Lider u distribuciji i servisu prateće građevinske mehanizacije i alata

  • Pumpe za odvodnjavanje.

Kompanija postoji od 2014. godine i za kratko vreme je postala lider u distribuciji i servisu prateće građevinske mehanizacije i alata.

Pored Atlas Copca, uvoznik je i distributer za:

  • Epiroc (Atlas Copco);
  • Husqvarna građevinski segment;
  • Xylem grupe, još jednog od eminentnih svetskih brendova kojoj pripadaju brendovi FLYGT i GODWIN.

Epiroc je vodeći partner u proizvodnji opreme za rudarstvo, infrastrukturu i industriju za eksploataciju prirodnih resursa. Koristeći najnoviju tehnologiju Epiroc razvija i proizvodi inovativne mašine za bušenje, iskopavanje kamena, kao i gradjevinsku opremu, uz obezbedjenu uslugu servisa i repro-materijale na svetskom nivou.

Lider u distribuciji i servisu prateće građevinske mehanizacije i alata

Husqvarna dovodi sabijanje na novi nivo. Svaka građevinska struktura koja treba da traje dugo vremena mora biti izgrađena na čvrstoj podlozi. Jednostavno, vaše poslovanje treba da bude izgrađeno na čvrstoj osnovi da bi trajalo i Husqvarna je partner kojem možete verovati i koji će vam pomoći da ga izgradite. U ponudi su alati i rešenja koja pomažu u isporuci vaših usluga.

Lider u distribuciji i servisu prateće građevinske mehanizacije i alata

Koncept CP SRB Pneumatic se zasniva na tri osnovna načela: visokokvalitetna i dobro dizajnirana kvalitetna oprema, jasan fokus na efikasnost i usluge i mreža podrške.

Xylem je vodeća svetska kompanija u oblasti tehnologije vode. Xylem broji 12.000 zaposlenih, ujedninjenih u ostvarivanju jednog zajedničkog cilja: stvaranje inovativnih rešenja koja bi zadovoljila globalnu potrebu za vodom. Suština poslovanja kompanije Xylem jeste razvoj novih tehnologija uz pomoć kojih se može unaprediti način iskorišćavanja, konzerviranja ili ponovnog korišćenja vode. Xylem pomera, tretira, analizira i ponovo vraća vodu u životnu sredinu, pomažući ljudima da je efikasnije koriste kako u svojim domovima i zgradama, tako i u fabrikama ili poljoprivrednim gazdinstvima.

Lider u distribuciji i servisu prateće građevinske mehanizacije i alata

Dodatne informacije možete pronaći ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


SCHNEIDERELECTRICSRBIJA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Sky 19.09.2022.
Ako za ovo treba arhitekti veštačka intelig...
Nataša 16.09.2022.
Da li osb ploce mogu da se ušrafe/postave n...
Kupac 16.08.2022.
Meni je veoma teško odabrati pločice. Ja sa...
Crni Gruja 16.08.2022.
Stagnacija rasta gradnje je prevashodno zbo...
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...

;