Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

07.08.2020. | Gradjevinarstvo.rs

CP SRB Pneumatic je kompanija koja se bavi uvozom prodajom i rentiranjem profesionalnih građevinskih mašina, priključaka za mašine i alata u građevini.

Naziv Chicago Pneumatic je od 1901. godine sinonim za alate i opremu velike efikasnosti koji su projektovani za širok opseg primena.

Chicago Pneumatic građevinska oprema, mašine i vazdušni kompresori su skrojeni baš prema potrebama industrije i građevinarstva. Svakog dana razvija i izrađuje nove proizvode kojima je cilj da zadovolje potrebe kupaca ne samo danas, već i sutra.

Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

Chicago Pneumatic proizvodi u ponudi:

 1. Ručni pneumatski alati - CP alat za rušenje daje snagu i dugotrajnost koju zahtevaju grubi radovi lomljenja armiranog betona, kao i teški radovi u gradnji puteva, iskopavanju i sečenju asfaltiranog ili smrznutog zemljišta.
 2. Ručni hidraulični alati i stanice - kreću se od veoma fleksibilnih, lakih modela, pa sve do modela za superteška opterećenja koji udaraju snagom poput razbijača montiranog na bušotini i imaju veću frekvenciju udaranja radi veće produktivnosti.
 3. Ručni benzinski alati - tipa Kobra - su zgodna i lako prenosa rešenja za rad u udaljenim mestima. Red Hawk je idealan i pouzdan partner za poslove manjeg obima gde je potrebna maksimalna fleksibilnost, jer ne postoji mogućnost povezivanja preko kablova i creva.
 4. Oprema za utabavanje podloge - kompakteri - osigurava neophodnu opremu za posao i dugotrajnu konstrukciju koja osigurava pouzdanost u radu koja je neophodna. Koriste se kod popravke mostova, održavanje puteva, asfalt.
 5. Mašine za obradu betona - od vibro ploča, do završnih mašina i mašina za sečenje.
 6. Generatori i agregati - sa dve proizvodne linije tu je CPPG koji će pokriti najširi spektar primena i korisnika, od malih privatnih radova do velikih građevinskih poslova. Prenosni generatori su bazirani na preko 100 godina iskustva u građevinskim radovima.
 7. Kompresori - lako su prenosni i veoma pogodni za poslove na gradilištima. Sa pametno dizajniranom tablom za upravljanje, CP kompresori su jednostavni i laki za korišćenje.
 8. Svetlosne kule - pružaju jarko i pouzdano svetlo za radove u noćnim uslovima bilo da su u pitanju klasični građevinski radovi, sportske priredbe ili hitni slučajevi. CP svetlosne kule koriste „metal halide" tehnologiju lampi, koja zahteva manje energije, pruža više svetlosti i pruža duži rad. Pored toga sama konstrukcija ovih kula je dizajnirana za težak rad, lako postavljanje i odličan kapacitet goriva za dugotrajne operacije.

Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

Atlas Copco je predstavio inovativni hidraulični čekić pre 50 godina i transformisao građevinsku i rudarsku industriju. A ono što pruža ovaj hidraulični čekić su: visoka efikasnost i performanse, niska buka i vibracija. Pored osnovne linije u ponudi je i paleta premium čekića.

Proizvodi Atlas Copca pored hidrauličnih čekića su i:

 1. Makaze za beton - izvanredna kombinacija visoke sile drobljenja, kratkih ciklusa i velike pouzdanosti.
 2. Drum cutter - idealan izbor za rušenje kamenih ili betonskih zidova, kopanje kanala, zamrznutih terena i kamenoloma.
 3. Kombinovane makaze - makaze za rušenje betona su pogodne za mašine od 2-35t. Predstavljaju idealan izbor za rušenja na visinama i za osnovne poslove koji zahtevaju robusne alate. Makaze za metal idealne za uništavanje čeličnih struktura i rad na otpadima. Pogodne su za mašine od 16-45t.
 4. Hiraulične drobilice - pogodne su za mašine od 18-40t koje se koriste u reciklaži ili rušenju. Za primenu u rušenju betonskih struktura.
 5. Hidraulični magneti - pogodni su za čišćenje gradilišta. Pravljeni su za nosače od 12-40t.  Lako se priključuju na bilo koju hidrauličnu mašinu. Idealni su za upotrebu na gradilištima, otpadima i postrojenjima za reciklažu.
 6. Hidraulični hvatači - pogodni su za sortiranje i utovar građevinskog otpada kao i za rušenje manjih zidanih kuća ili drvenih struktura.
 7. Korpe za mrvljenje - usitnjavaju sve vrste inertnih materijala za rušenje koje se mogu ponovo koristiti. Koriste se na mašinama od 18-54t.
 8. Hidraulični kompaktori - pravljeni su za mašine od 1-40t. Namenjeni su za sabijanje zemljišta, rovovima, kao i za vožnju i izvlačenje stubova i oplate.
 9. Stanična bušilica - pogodna je za mašine od 1-3t. Idealna je za pripremanje terena za postavljanje stubova za ograde.

CP SRB Pneumatic je uvoznik i distributer građevinskog segmenta Xylem grupe, još jednog od eminentnih svetskih brendova kojoj pripadaju brendovi FLYGT i GODWIN. U pitanju je Xylem, vodeća svetska kompanija u oblasti tehnologije vode. Xylem pomera, tretira, analizira i ponovo vraća vodu u životnu sredinu, pomažući ljudima da je efikasnije koriste kako u svojim domovima i zgradama, tako i u fabrikama ili poljoprivrednim gazdinstvima.

Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

Zahvaljujući kombinaciji vodećih proizvodnih brendova, stručnih znanja i ekspertiza, zasnovanih na dugogodišnjem radu i iskustvu u inovacijama, kompanija Xylem razvila je jake i dugoročne veze sa svojim kupcima u preko 150 zemalja širom sveta.

U ponudi su: motorne pumpe, elektro pumpe i hidra pumpe.

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Đorđe 14.10.2021.
Radio bi 2 vikend kuće na Zlatiboru unutraš...
Kamenorezac 11.10.2021.
NIje poskupeo kamen, možete proveriti na sa...
Ivan 06.10.2021.
Sve je to ok. Ali da su bar vratili put u p...
ljuba 29.09.2021.
Hajde da danas analiziramo ocene izvodljivo...
Savic 27.09.2021.
Jedno od najlepiših i najpoželjnijih naselj...