INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

24.06.2024. | Gradjevinarstvo.rs

CP SRB Pneumatic d.o.o. je kompanija koja se bavi uvozom, prodajom i servisom profesionalnih građevinskih mašina, priključaka za mašine i alata u građevini. U svom asortimanu nudi mašine i alate renomiranih svetskih kompanija Atlas Copco, Epiroc i Husqvarna.

Atlas Copco Group je globalni lider u proizvodnji kompresora i opreme za građevinsku industriju, industrijskih alata i montažnih sistema. Grupacija nudi inovativne proizvode i usluge koje pružaju pouzdana rešenja i povećavaju efikasnost rada. Atlas Copco je kompanija koja se pozicionira kao pionir promena u načinu razmišljanja i poslovanja i koja se poštuje zbog inovacija i visokih standarda, i stoga posebnu pažnju posvećuje efikasnosti, uštedi energije, bezbednosti i ergonomiji.

Power Technique je deo Atlas Copco grupe i u svom portfoliju nudi širok asortiman proizvoda: prenosive vazdušne kompresore, mobilne i stacionarne agregate, rasvetne stubove, pumpe za odvodnjavanje, opremu za ručno rušenje i izgradnju, rezervne delove i kompletne servisne usluge.

Objedinjujući znanje, iskustvo i tehnologije u svim pojedinačnim odeljenjima koja pripadaju oblasti, Power Technique omogućava razvoj poslovanja i povećanje produktivnosti i obezbeđuje uspeh svojih klijenata. Uz najviše standarde bezbednosti, performansi i kvaliteta, kroz svoju ponudu privlači kupce iz različitih industrijskih grana:

Atlas Copco

Investicija u kvalitet je ulaganje u održivost i pouzdanost. Intenzivni inženjering, vrhunski materijali, prvoklasne komponente i savremeni motori sa niskom potrošnjom goriva i emisijama doprinose dugotrajnim mašinama sa visokim trgovinskim vrednostima.

Da biste održali stvari na taj način i maksimalno povećali vreme rada, CP SRB Pneumatic, ovlašćeni uvoznik i distributer brenda Atlas Copco, pruža pouzdanu uslugu kad god i gde god vam zatreba. Na kraju dana dobijate posao sa dobrim rezultatima. Cilj kompanije je da vam pomogne da smanjite održivost, povećate efikasnost i zadržite ciklus troškova dole.

Portfolio proizvoda kompanije CP SRB Pneumatic:

  • Mobilni vazdušni kompresori;

 Mobilni vazdušni kompresori

  • Generatori;
  • Ručni pneumatski alat;
  • Ručna hidraulična oprema;
  • Ručni benzinski alati tipa Cobra;
  • Svetlosne kule;

Svetlosne kule

  • Pumpe za odvodnjavanje.

Za više informacija o pojedinačnim mašinama i alatima iz portfolija kompanije CP SRB Pneumatic pozovite +381 (11) 3161 885 ili pošaljite upit na office@cp-srb.com.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;