PRIJAVA-468X60-BANNER

Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

25.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

CP SRB Pneumatic d.o.o. je kompanija koja se bavi uvozom, prodajom i servisom profesionalnih građevinskih mašina, priključaka za mašine i alata u građevini. U svom asortimanu nudi mašine i alate renomiranih svetskih kompanija Atlas Copco, Epiroc i Husqvarna.

Atlas Copco Group je globalni lider u proizvodnji kompresora i opreme za građevinsku industriju, industrijskih alata i montažnih sistema. Grupacija nudi inovativne proizvode i usluge koje pružaju pouzdana rešenja i povećavaju efikasnost rada. Atlas Copco je kompanija koja se pozicionira kao pionir promena u načinu razmišljanja i poslovanja i koja se poštuje zbog inovacija i visokih standarda, i stoga posebnu pažnju posvećuje efikasnosti, uštedi energije, bezbednosti i ergonomiji.

Power Technique je deo Atlas Copco grupe i u svom portfoliju nudi širok asortiman proizvoda: prenosive vazdušne kompresore, mobilne i stacionarne agregate, rasvetne stubove, pumpe za odvodnjavanje, opremu za ručno rušenje i izgradnju, rezervne delove i kompletne servisne usluge.

Objedinjujući znanje, iskustvo i tehnologije u svim pojedinačnim odeljenjima koja pripadaju oblasti, Power Technique omogućava razvoj poslovanja i povećanje produktivnosti i obezbeđuje uspeh svojih klijenata. Uz najviše standarde bezbednosti, performansi i kvaliteta, kroz svoju ponudu privlači kupce iz različitih industrijskih grana:

Atlas Copco

Investicija u kvalitet je ulaganje u održivost i pouzdanost. Intenzivni inženjering, vrhunski materijali, prvoklasne komponente i savremeni motori sa niskom potrošnjom goriva i emisijama doprinose dugotrajnim mašinama sa visokim trgovinskim vrednostima.

Da biste održali stvari na taj način i maksimalno povećali vreme rada, CP SRB Pneumatic, ovlašćeni uvoznik i distributer brenda Atlas Copco, pruža pouzdanu uslugu kad god i gde god vam zatreba. Na kraju dana dobijate posao sa dobrim rezultatima. Cilj kompanije je da vam pomogne da smanjite održivost, povećate efikasnost i zadržite ciklus troškova dole.

Portfolio proizvoda kompanije CP SRB Pneumatic:

  • Mobilni vazdušni kompresori;

 Mobilni vazdušni kompresori

  • Generatori;
  • Ručni pneumatski alat;
  • Ručna hidraulična oprema;
  • Ručni benzinski alati tipa Cobra;
  • Svetlosne kule;

Svetlosne kule

  • Pumpe za odvodnjavanje.

Za više informacija o pojedinačnim mašinama i alatima iz portfolija kompanije CP SRB Pneumatic pozovite +381 (11) 3161 885 ili pošaljite upit na office@cp-srb.com.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;