PRIJAVA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

11.08.2021. | Gradjevinarstvo.rs

CP SRB Pneumatic je kompanija koja se bavi uvozom prodajom i rentiranjem profesionalnih građevinskih mašina, priključaka za mašine i alata u građevini.

Naziv Chicago Pneumatic je od 1901. godine sinonim za alate i opremu velike efikasnosti koji su projektovani za širok opseg primena.

Chicago Pneumatic građevinska oprema, mašine i vazdušni kompresori su skrojeni baš prema potrebama industrije i građevinarstva. Svakog dana razvija i izrađuje nove proizvode kojima je cilj da zadovolje potrebe kupaca ne samo danas, već i sutra.

Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

Chicago Pneumatic proizvodi u ponudi:

 1. Ručni pneumatski alati - CP alat za rušenje daje snagu i dugotrajnost koju zahtevaju grubi radovi lomljenja armiranog betona, kao i teški radovi u gradnji puteva, iskopavanju i sečenju asfaltiranog ili smrznutog zemljišta.
 2. Ručni hidraulični alati i stanice - kreću se od veoma fleksibilnih, lakih modela, pa sve do modela za superteška opterećenja koji udaraju snagom poput razbijača montiranog na bušotini i imaju veću frekvenciju udaranja radi veće produktivnosti.
 3. Ručni benzinski alati - tipa Kobra - su zgodna i lako prenosa rešenja za rad u udaljenim mestima. Red Hawk je idealan i pouzdan partner za poslove manjeg obima gde je potrebna maksimalna fleksibilnost, jer ne postoji mogućnost povezivanja preko kablova i creva.
 4. Oprema za utabavanje podloge - kompakteri - osigurava neophodnu opremu za posao i dugotrajnu konstrukciju koja osigurava pouzdanost u radu koja je neophodna. Koriste se kod popravke mostova, održavanje puteva, asfalt.
 5. Mašine za obradu betona - od vibro ploča, do završnih mašina i mašina za sečenje.
 6. Generatori i agregati - sa dve proizvodne linije tu je CPPG koji će pokriti najširi spektar primena i korisnika, od malih privatnih radova do velikih građevinskih poslova. Prenosni generatori su bazirani na preko 100 godina iskustva u građevinskim radovima.
 7. Kompresori - lako su prenosni i veoma pogodni za poslove na gradilištima. Sa pametno dizajniranom tablom za upravljanje, CP kompresori su jednostavni i laki za korišćenje.
 8. Svetlosne kule - pružaju jarko i pouzdano svetlo za radove u noćnim uslovima bilo da su u pitanju klasični građevinski radovi, sportske priredbe ili hitni slučajevi. CP svetlosne kule koriste „metal halide" tehnologiju lampi, koja zahteva manje energije, pruža više svetlosti i pruža duži rad. Pored toga sama konstrukcija ovih kula je dizajnirana za težak rad, lako postavljanje i odličan kapacitet goriva za dugotrajne operacije.

Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

Atlas Copco je predstavio inovativni hidraulični čekić pre 50 godina i transformisao građevinsku i rudarsku industriju. A ono što pruža ovaj hidraulični čekić su: visoka efikasnost i performanse, niska buka i vibracija. Pored osnovne linije u ponudi je i paleta premium čekića.

Proizvodi Atlas Copca pored hidrauličnih čekića su i:

 1. Makaze za beton - izvanredna kombinacija visoke sile drobljenja, kratkih ciklusa i velike pouzdanosti.
 2. Drum cutter - idealan izbor za rušenje kamenih ili betonskih zidova, kopanje kanala, zamrznutih terena i kamenoloma.
 3. Kombinovane makaze - makaze za rušenje betona su pogodne za mašine od 2-35t. Predstavljaju idealan izbor za rušenja na visinama i za osnovne poslove koji zahtevaju robusne alate. Makaze za metal idealne za uništavanje čeličnih struktura i rad na otpadima. Pogodne su za mašine od 16-45t.
 4. Hiraulične drobilice - pogodne su za mašine od 18-40t koje se koriste u reciklaži ili rušenju. Za primenu u rušenju betonskih struktura.
 5. Hidraulični magneti - pogodni su za čišćenje gradilišta. Pravljeni su za nosače od 12-40t.  Lako se priključuju na bilo koju hidrauličnu mašinu. Idealni su za upotrebu na gradilištima, otpadima i postrojenjima za reciklažu.
 6. Hidraulični hvatači - pogodni su za sortiranje i utovar građevinskog otpada kao i za rušenje manjih zidanih kuća ili drvenih struktura.
 7. Korpe za mrvljenje - usitnjavaju sve vrste inertnih materijala za rušenje koje se mogu ponovo koristiti. Koriste se na mašinama od 18-54t.
 8. Hidraulični kompaktori - pravljeni su za mašine od 1-40t. Namenjeni su za sabijanje zemljišta, rovovima, kao i za vožnju i izvlačenje stubova i oplate.
 9. Stanična bušilica - pogodna je za mašine od 1-3t. Idealna je za pripremanje terena za postavljanje stubova za ograde.

CP SRB Pneumatic je uvoznik i distributer građevinskog segmenta Xylem grupe, još jednog od eminentnih svetskih brendova kojoj pripadaju brendovi FLYGT i GODWIN. U pitanju je Xylem, vodeća svetska kompanija u oblasti tehnologije vode. Xylem pomera, tretira, analizira i ponovo vraća vodu u životnu sredinu, pomažući ljudima da je efikasnije koriste kako u svojim domovima i zgradama, tako i u fabrikama ili poljoprivrednim gazdinstvima.

Za sve vaše profesionalne potrebe - CP SRB Pneumatic

Zahvaljujući kombinaciji vodećih proizvodnih brendova, stručnih znanja i ekspertiza, zasnovanih na dugogodišnjem radu i iskustvu u inovacijama, kompanija Xylem razvila je jake i dugoročne veze sa svojim kupcima u preko 150 zemalja širom sveta.

U ponudi su: motorne pumpe, elektro pumpe i hidra pumpe.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Sky 19.09.2022.
Ako za ovo treba arhitekti veštačka intelig...
Nataša 16.09.2022.
Da li osb ploce mogu da se ušrafe/postave n...
Kupac 16.08.2022.
Meni je veoma teško odabrati pločice. Ja sa...
Crni Gruja 16.08.2022.
Stagnacija rasta gradnje je prevashodno zbo...
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...

;