INFONET-468X60-BANNER

RIDGID - Alati od poverenja

03.10.2019. | Gradjevinarstvo.rs

RIDGID je simbol pouzdanosti za profesionalce odane vrhunskoj stručnosti. Svaki alat koji nosi oznaku brenda RIDGID konstruisan je i izrađen prema istim visokim standardima kvaliteta, čvrstoće i izdržljivosti. U pitanju su alati i mašine za vodovod, kanalizaciju, grejanje, gasifikaciju, naftovod, klimatizaciju, ventilaciju, čilere i sprinkler instalaciju, protivpožarne sisteme, građevinu i sl.

Alati od poverenja - RIDGID

Zbog čega se mnogi profesionalci u poslovima u kojima su potrebni raznovrsni alati, kako bi olakšali rad, odlučuju upravo za Ridgid tools kompaniju?

Odgovor je veoma jednostavan. Reč je o poverenju. Milioni oruđa i alata koje proizvodi RIDGID se gotovo svakog dana izvezu na područje čitavoga sveta.

Možda je ključ alata koje nudi RIDGID upravo njihova izdržljivost, Tome doprinosi izdržljivost u ekstremno hladnim i ekstremno toplim uslovima. Osim toga RIDGID alati su dobro osposobljeni za rad u "prljavim i blatnjavim" uslovima. Dobro su poznati širom sveta kao proizvodi koji su često vezani za veoma velike profesionalce u poslu. Upravo to ih čini poželjnim u čitavom svetu. 

Alati od poverenja - RIDGID

Jedna od glavnih osobina ili glavni parametar kada je u pitanju proizvodnja RIDGID alata jeste efektivna operacija kojom treba da ovlada. Inovacije koje uključuje u svaki svoj proizvod dovode do toga da ovi alati gotovo nikada ne zastarevaju bar kada je u pitanju njihova funkcionalnost. Ukoliko se dobro ophodimo prema alatima iz ovoga postrojenja može se svakako zaključiti da se RIDGID alati u tom slučaju pokazuju kao neuništivi.

Alati od poverenja - RIDGID

Ova kompanija proizvodi brojne uređaje, mašine i alate za razne poslove te se tako od "najprljavijeg" posla sa dobrim alatom mogu stvoriti uslovi da vam vaš posao priraste za srce. Za ovaj brend se govori da pravi veliku razliku. Svakako je razlika u tome što se sa kvalitetnimm alatom svaki posao čini lakim.

Alati od poverenja - RIDGID

Milion RIDGID alata svakodnevno odlazi na rad u preduzeća, na gradilišta i u bezbroj drugih surovih okolina. Ti alati rade na ekstremnoj vrućini ili hladnoći, podnose različite nepovoljne uslove, a posao obavljaju pouzdano iz dana u dan.

Jedan od parametara kod dizajniranja alata je efikasan rad. U svaki proizvod unosi se lakoća upotrebe. Takođe su uključene i inovativne mogućnosti kako bi se postiglo da alati i mašine obavljaju poslove što je brže moguće a da to ne umanji kvalitet.

Alati od poverenja - RIDGID

Intuitivna priroda proizvoda pomaže u smanjenju troškova rada. Na primer, paleta opreme za pronalaženje ukopanih cevovoda i kanalizacije dizajnirana je za visoku efikasnost, a uprkos tome jednostavna za rad. RIDGID oprema štedi vreme.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;