IZOLACIJA-468X60-BANNER

Isomat aplikacija za lakšu primenu proizvoda

12.03.2021. | Gradjevinarstvo.rs

ISOMAT aplikacija sadrži sveobuhvatnu zbirku građevinskih hemikalija i maltera ISOMAT-a koja je vrlo koristan alat za sve profesionalce u građevinskom sektoru. Korišćenje ove aplikacije ne zahteva internet povezivanje ili dodatne troškove rominga. Sadržaj je skladišten u aplikaciji i može se gledati i izvan mreže.

Aplikacija sadrži sve proizvode kompanije, podeljene u šest glavnih kategorija:

 • Hidroizolacioni materijali;
 • Aditivi za betone i maltere;
 • Lepkovi za pločice i fug mase;
 • Reparaturni materijali;
 • Gotovi malteri;
 • Industrijski podovi.

Hidroizolacioni materijali

Hidroizolacioni materijali

Na svakoj stranici proizvoda nalazi se kratak opis svojstava proizvoda i tehnička specifikacija. Svi dokumenti vezani za tehničke karakteristike su dostupni, otvaraju se i čitaju, kao i šalju putem e-mail-a ili dele na Facebooku.

Za one koji poznaju ISOMAT proizvode, aplikacija nudi prečicu za pretragu koja pomaže da se brže i lakše pronađe željeni proizvod. Samo se unese ime proizvoda u polje za pretragu i aplikacija izbaci najbolji mogući rezultat podudaranja.

Može se koristiti kamera za iPhone/iPad/iPod ili odabrati postojeća fotografija iz kataloga fotografija uređaja kako bi se poslale slike problematičnih područja iz vašeg doma, kancelarije, trgovine itd. ili problematična situacija na gradilištu nakon čega se dobija najbrža i najpouzdanija tehnička pomoć.

Više o ovome možete pogledati ovde.

Aditivi za betone i maltere

Aditivi za betone i maltere

Brend ISOMAT ima dinamičnu ličnost koja ga razlikuje od drugih brendova u građevinarstvu. To je brend sa modernim izgledom i konstantnim inovacijama, ali bez odustajanja od tradicionalnih vrednosti. ISOMAT karakteriše strastvenost prema inovacijama i posvećenost razvoju novih proizvoda. Iz tog razloga, kompanija poseduje potpuno organizovano odjeljenje za istraživanje i razvoj, koje se sastoji od 5 različitih hemijskih laboratorija i opremljenog specijalizovanim naučnim kadrom koji svake godine razvija 10-20 novih proizvoda, u skladu sa promenljivim potrebama tržišta i najnovijim tehnološkim razvojem u građevinskom sektoru.

Kreiranje novih proizvoda je neophodan proces koji je od suštinskog značaja za strategiju stalnog razvoja kompanije kako u Grčkoj, tako i na posebno zahtevnim stranim tržištima.

Lepkovi i fug mase

Lepkovi i fug mase

ISOMAT proizvodi se mogu grupisati u sledeće kategorije:

 1. Hidroizolacioni materijali;
 2. Hidroizolacija podruma i rezervoara;
 3. Hidroizolacija ravnih krovova i terasa;
 4. Hidroizolacija zidova;
 5. Dodatni materijali za hidroizolaciju - ojačanja (hidroizolacione zaptivne mase i izolacione krovne membrane);
 6. Boje i malteri (boje i prajmeri za unutrašnju upotrebu, boje i prajmeri za spoljašnju upotrebu, emajl boje i prajmeri, zaštita drveta, epoksidne boje i prajmeri, akrilni fasadni malteri, silikonski fasadni malteri, silikatni fasadni malteri, cementni  malteri, prajmeri za maltere, armatura za fasadne maltere;
 7. Lepkovi i fug mase (lepkovi za pločice, fug mase, lepkovi za specijalnu namenu);
 8. Reparaturni materijali (ojačanja i popravke betona, izgradnja i popravka zidova, gitovi i glet mase, zaštitni lakovi i glet mase, zaštitni materijali i lakovi, sredstva za čišćenje, elastične zaptivne mase, bitumenski reparaturni materijali, lubrikanti u spreju);
 9. Aditivi za betone i maltere (aditivi za betone, aditivi za maltere, pomoćna sredstva za izradu betona);
 10. Podovi (dekorativni podovi, lakovi, cementni podovi, impregnacije, epoksidni i poliuretanski podovi).

Reparaturni materijali

Reparaturni materijali

Proteklih godina usredsređenost je bila na razvoj proizvoda za obnavljanje i popravke. U tu svrhu je u velikoj meri obogaćena kategoriju proizvoda za popravke i razvijene su mnoge nove linije ukrasnih ili renoviranih predmeta. Najvažnija grupa proizvoda koja je razvijena bile su boje ISOMAT COLOR SYSTEM-a za unutrašnje ili spoljašnje površine, što je otvorilo put uspešnom ulasku ISOMAT-a na posebno konkurentsko tržište industrijskih boja. Asortiman boja se unapređuje svake godine.
 

Podovi

Podovi

Linije proizvoda mikrocementa i dekorativni premazni sistemi za podove i zidove, koji su postigli znatan prodor na mnogim tržištima zahvaljujući njihovom kvalitetu i krajnje atraktivnom konačnom rezultatu, u potpunosti su relevantni za proces renoviranja i estetskog remodeliranja unutrašnjih i spoljašnjih prostora.

Što se tiče izgradnje energetskih radova za nadogradnju, koji su podržani i ojačani programima EU, razvijena je liniju integrisanih proizvodnih sistema za spoljašnju toplotnu izolaciju, odnosno ISOMAT THERMOSYSTEM i KELYFOS, oba sertifikovana na bazi ETAG 005, koja predstavljaju odlično rešenje za renoviranje zgrada.

Boje i malteri

Boje i malteri

ISOMAT je napravio i značajnu investiciju za stvaranje kompletne vertikalno integrisane proizvodne fabrike proizvoda na bazi poliuretana, obogaćujući portfolio kompanije inovativnim ISOMAT POLYURETHANE SYSTEMS-om, koji uključuju hidroizolacione materijale, podne obloge, zaptivače, prajmere i lepkove.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


IZOLACIJA-300X250-BANNER
XELLA-300X250-BANNER
S-GROUP-300X250-BANNER
PERI-300X120-BANNER
ROCKWOOL2020-300X120-BANNER
CIGLANATODOROVIC-300X120-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Nenad 17.05.2022.
Sve je to mrtvo slovo na ppairu. Kaže se u ...
Kris 14.05.2022.
Da, ali da li ljudi znaju da ce to biti zgr...
Perica Ognjanovic 16.04.2022.
Sjajan tekst, svaka cast. Mi smo upravo ugr...
Nenad 29.03.2022.
Nekada je Novi Sad bio pun parkova i zeleni...
U Opštem delu Plana detaljne regulacije pro...