INFONET-468X60-BANNER

Kako napraviti prvi milion?

28.12.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Ako ste mislili da je reč o novcu, prevarili ste se. Ova priča je mnogo važnija od miliona u novcu, bez obzira o kakvoj valuti se radilo.

Početkom oktobra 2018. godine Alternativa je proizvela prvi milion metara kvadratnih termoizolacionih panela. Nova fabrika puštena je u rad u augustu 2017. godine. Proizvodnja se odvija na najsavremenijoj opremi renomirnog svetskog proizvođača specijaliziranog za ovu vrstu proizvodnje. Linija je duga 240 metara i potpuno je automatska. Dobavljači repromaterijala su takođe najbolje svetske kompanije u ovoj oblasti.

Topterm fpp profil

- Za stabilan razvoj i zavidan rezultat Alternative zaslužni su prvenstveno svi oni koji su nam za sve ovo vreme ukazivali svoje poverenje, kao i naši zaposleni koji su kontinuiranim radom, međunarodnim edukacijama i u saradnji sa najeminentnijim istraživačkim kućama u Europi na pravi način ovladali ovim tehnologijama. Stipendiranjem nadarenih studenata i konstantnim usavršavanjem zaposlenih stvorili smo riznicu Altetnavinih kadrova. Osnovali smo vlastitu labaratoriju u kojoj svakodnevno vršimo ispitivanja i proveravamo kvalitet naših proizvoda Ovih dana završavamo sertifikaciju po novom standardu ISO 9001:2015 i CE znak - kažu iz ove firme.

Topterm fp profil

Svoj uspeh deli sa svojim kupcima i saradnicima. Alternativa je iskren zahvalna svima koji su na bilo koji način doprineli ovom rezultatu. Trudiće se da i u budućnosti opravda poverenje svojih kupaca i saradnika. - Nadamo se da će Alternativa za stare kupce ostati, a za nove postati odredište za sve njihove građevinske i razvojne planove - dodali su.

Topterm kp agro profil

Proizvodi koje danas nudi tržištu ocenjeni su kao proizvodi vrhunskog kvaliteta i kao takvi našli su svoje mesto i kod najzahtevnijih regionalnih kupaca. Ima u planu širenje na tržište Austrije i Nemačke. Desetogodišnje iskustvo i sve posledice koje su pratile firmu u diskontinuiranoj proizvodnji bile su dragoceno iskustvo u potpunom osvajanju proizvodnje na novoj kontinuiranoj liniji. Zahvaljujući vrhunskom kvalitetu mnogo ranije nego što se očekivalo je došla do prvog proizvedenog milionitog kvadrata termoizolacionih poliuretanskih panela.

Topterm kp flex

Asortiman koji je ponuđen, poliuretanski, protupožarni i paneli od kamene vune u krovnoj, fasadnoj, zidnoj, frigo ili agro izvedbi postali su nezaobilazan materijal u savremenoj industrijskoj gradnji. Prednost ovih materijala je vrhunska toplotna izolacija (najbolja od svih građevinskih materijala), mogućnost montaže u svim vremenskim uslovima (suva gradnja), postojan dizajn i asortiman boja, dug vek trajanja bez održavanja, brza i jeftina montaža itd.

Topterm kp profil

Alternativa poseduje sve potrebne sertifikate nadležnih institucija za proizvode koje plasira u regionu, a u postupku je dobijanja dodatnih sertifikata za izvoz u zemlje Evropske unije.

Topterm zp profil

Proizvodnja celokupnog asortimana odvija se u industrijskoj zoni Famos u Hrasnici, Sarajevo, a proizvodnja jednostrukih limova u proizvodno-prodajnom centru u Banja Luci. Alternativa je otvorila i firmu u Beogradu preko koje vrši distribuciju kompletnog asortimana za tržišta istočno od BiH.

Neka naša Alternativa bude vaše najbolje rešenje.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;