INFONET-468X60-BANNER

Thrace Group - proizvođač tehničkih materijala i pakovanja

17.10.2016. | Gradjevinarstvo.rs

Koristeći polipropilen kao glavnu sirovinu od 1977., Thrace Group-a je postala jedan od glavnih proizvođača tehničkih materijala i pakovanja u svetu. Sa globalnim prisustvom (16 kompanija koje rade u Evropi, Aziji, Australiji i Americi) i radnom snagom od 1600 specializovanih profesionalaca, Thrace Group-a proizvodi visoko kvalitetne proizvode za preko 1500 klijenata u mreži od preko 80 zemalja.

 

TEHNIČKI MATERIJALI

Thrace Group-u čine kompanije Don & Low (Velika Britanija), Thrace NG (Grčka), Thrace Linq (SAD), Lumite (SAD) koje su specializovane za proizvodnju visoko pouzdane: geosintetike, građevinskih i poljoprivredno-hortikulturnih proizvoda, a takođe pokrivaju i punu skalu infrastrukturnih, građevinskih i pejzažnih potreba. Proizvodnjom - „Geosynthetic Clay Liners-a“ (GCLs) i drenažnih geomreža & geokompozita koji su u postojećem proizvodnom portfoliju Thrace Group-e, mogu se nabaviti i svi geosintetički proizvodi.

Trenutna ponuda Thrace Group geosintetičkih proizvoda uključuje:

  • Geotekstile (tkane i netkane) - više o ovome za tkane pogledajte ovde a za netkane pogledajte ovde 
  • Biaksijalne geomreže i geomreže/netkani geotekstil-kompozit - više o ovome pogledajte ovde
  • Drenažne geomreže i geokompozit - više o ovome pogledajte ovde
  • Gesynthetic Clay Liners-GCL - više o ovome pogledajte ovde 
  • Geovreće i cevi od geotekstila - više o ovome pogledajte ovde
  • Zaštitne mreže za radove na putu - više o ovome pogledajte ovde
  • Geotekstil u mini rolnama - više o ovome pogledajte ovde

Proizvodi Thrace Group-e su ispitani i testirani u značajnim infrastrukturnim projektima širom sveta, uključujući izgradnju puteva i pruga, deponija, tunela, zaštite kosina, obaloutvrda i zaštite vodnih tokova.

Sa preko 20 godina iskustva u građevinskom sektoru internacionalno, Thrace Group proizvodi neke od najkvalitetnijih paro-propusnih i paro-nepropusnih membrana za izolaciju krovova i zidova, kao i troslojnih membrana za zaštitu izolacije, zaštitnih materijala za građevine, zaštitne mreže za radove na putu, kao i materijale za kontrolu paropropusnosti u krovnim konstrukcijama.

Thrace Group takođe nudi širok spektar proizvoda za Agro-hortikulturnu upotrebu: seriju tkanih, predenih i iglano-netkanih tkanina (uključujuci tkane i netkane pokrivače tla, mreže za zasenu i zaštitu, materijale za kontrolu rasta korenja) koji se koriste u mnogim pejsažnim projektima. Proizvodi su dostupni i u formi mini rolni za „DiY“ tržište, pod brendom „Terrahome“  koji se mogu koristiti u domaćinstvima.

 

PAKOVANJE
Thrace Group je vodeći proizvođač tvrde ambalaže u Jugo-Istočnoj Evropi sa proizvodnjom u 6 fabrika u Grčkoj, Bugarskoj, Rumuniji i Turskoj. Kombinovanjem napredne tehnologije know-how sa širokim nizom proizvoda (brizgana ambalaža, termoformirajuće posude, EPS posude, vreće/FFS, ambalaža za palate/folija za pakovanje, gajbe, „bags in box“, boce od 5 galona, FIBC, zaštitno pakovanje robe u transportu) Thrace Group BU snabdeva rešenja za različite sektore u industriji proizvodnje sladoleda, mlečnih proizvoda, supa, grickalica/keksa/suvog voća/salata/maslina, poljoprivrednih proizvoda, mesa, pića, keteringa, hemijskih proizvoda, đubriva, boja, lakova i ostale ambalaže.

 

SVET MATERIJALA I REŠENJA

Sa 28 najsavremenijih tehnologija, vertikalnom integracijom, jakom R&D i filozofijom okrenutom kupcu, baziranom na fleksibilnosti i individulanom prilazu svakom kupcu, Thrace Group pravi svoje proizvode po meri kupca, poštujuci rokove i vrednost svake investicije.

Za detaljne informacije o proizvodima i uslugama Thrace Group posetite website i budite slobodni da ih kontaktirate (www.thracegroup.com).

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;