INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Najbolja ponuda građevinskih mašina: Tenge - gospodari visine

15.05.2024. | Gradjevinarstvo.rs

U svetu građevinskih poduhvata i periodu najveće ekspanzije u ovoj industriji svaki projekat zahteva temeljnu podršku i pouzdanog partnera. Upravo tu, na vrhu, stoji Tenge - kompanija koja nije samo lider, već i gospodar visine. Tenge je najveća i najpouzdanija kompanija za iznajmljivanje i prodaju industrijskih mašina na ovim prostorima. Njihova priča je priča o uspehu, o neprekidnom rastu i evoluciji od skromnog početka 2012. godine do postavljanja standarda u industriji danas.

Tenge

Foto: Tenge

Njihov put do uspeha govori o vrednostima koje neguju

Tenge je počeo sa samo jednim zaposlenim i jednom mašinom 2012. godine, ali temeljna posvećenost, stručnost i vizija omogućili su im neverovatan razvoj. Danas, sa ponosom ističu impresivnu flotu od 665+ mašina i tim od 85 zaposlenih koji je spreman da iznese bilo koji izazov.

Vrhunske mašine dostupne odmah

Posvećenost kvalitetu i vrhunskoj usluzi nisu samo fraze - to su temelji na kojima Tenge gradi svaki korak svojih poslovnih odluka. Odgovor na pozive klijenata u roku od 24 sata, call centar koji je uvek spreman za akciju i tim inženjera obučenih po najvišim standardima - to su samo neki od njihovih aduta.

Njihova ponuda je široka i sveobuhvatna, od JLG i GENIE samohodnih zglobnih, makazastih i teleskopskih korpi do STILL viljuškara, MAGNI, JLG i Dieci fiksnih i roto teleskopskih viljuškara, auto dizalica LIEBHERR i agregata, kompresora i svetlosnih tornjeva ATLAS COPCO.

Bez obzira na zahtev projekta, Tenge je tu sa vrhunskim rešenjem koje odgovara vašim potrebama.

Imaćete komforan put od poziva do realizacije

Posvećenost Tenge tima ne završava se samo na mašinama i dostupnosti 24 sata. Tenge je vaš partner u svakom smislu - pružaju transport građevinskih mašina po najpovoljnijim cenama, specijalni transport vangabaritnih tereta, kao i profesionalno savetovanje i obuku radnika za rad sa mašinama.

Ako želite partnera koji ne samo da ispunjava vaše zahteve, već ih prevazilazi, a pogotovu ako želite partnera koji će biti uz vas tokom celog puta do vrha - onda ste pronašli savršenog partnera u kompaniji Tenge - GOSPODARIMA VISINE.

Kontaktirajte kompaniju Tenge danas i dozvolite da vas uvere u svoju ekspertizu, kvalitet mašina i usluga, kao i komfornu saradnju.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


TENGE-300X250-BANNER
West Balkans Machinery
DOKA-300X250-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;