IZOLACIJA-468X60-BANNER

Izveštaji o građevinskim industrijama u državama i regionima sveta

29.04.2009. | IBS

U svetu postoji nekoliko kompanija koje nude izveštaje, gotove ili po porudžbini, po cenama od nekoliko desetina dolara. Ovi izveštaji mogu biti od koristi za menadžere kompanija koji odlučuju o eventualnom nastupu ili strategijama za neko tržište.

Kompanija International Business Strategies iz SAD nudi izveštaje iz preko 130 oblasti poslovanja, u više od 90 zemalja sveta. Izveštaji sadrže informacije o veličini tržišta, primenjivim strategijama, trenutnoj raspodeli, informacijama o uvozu i izvozu, domaćim proizvođačima, trendovima na tržištu, porezima, statističkim podacima, analizama potrošača, lokalnim izložbama, korisnim adresama, itd.

Kompletni pregledi su lako dostupni u PDF formatu za online pregled ili preuzimanje. Cene pojedinačnih izveštaja se kreću od 50 do oko 100 dolara. Ukoliko naručite tri izveštaja, najjeftinije od njih dobijate besplatno.

Informacije o građevinarstvu dostupne su za veliki broj zemalja širom sveta, a arhiva kompanije sadrži i preko 5.000 izveštaja starijih od 2001. godine pa je lako napraviti istraživanje kretanja na nekom tržištu u poslednjih više od deset godina.

U ponudu kompanije spadaju i istraživanja po narudžbini gde možete npr. izabrati pregled građevinske industrije u nekoliko željenih država, mogućnosti za uvoz-izvoz, proizvodnju, itd.Pregled izveštaja koji se odnose na građevinarstvo u Kazahstanu, Singapuru, Japanu, Italiji, Meksiku… možete pogledati ovde.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;