Izveštaji o građevinskim industrijama u državama i regionima sveta

29.04.2009. | IBS

U svetu postoji nekoliko kompanija koje nude izveštaje, gotove ili po porudžbini, po cenama od nekoliko desetina dolara. Ovi izveštaji mogu biti od koristi za menadžere kompanija koji odlučuju o eventualnom nastupu ili strategijama za neko tržište.

Kompanija International Business Strategies iz SAD nudi izveštaje iz preko 130 oblasti poslovanja, u više od 90 zemalja sveta. Izveštaji sadrže informacije o veličini tržišta, primenjivim strategijama, trenutnoj raspodeli, informacijama o uvozu i izvozu, domaćim proizvođačima, trendovima na tržištu, porezima, statističkim podacima, analizama potrošača, lokalnim izložbama, korisnim adresama, itd.

Kompletni pregledi su lako dostupni u PDF formatu za online pregled ili preuzimanje. Cene pojedinačnih izveštaja se kreću od 50 do oko 100 dolara. Ukoliko naručite tri izveštaja, najjeftinije od njih dobijate besplatno.

Informacije o građevinarstvu dostupne su za veliki broj zemalja širom sveta, a arhiva kompanije sadrži i preko 5.000 izveštaja starijih od 2001. godine pa je lako napraviti istraživanje kretanja na nekom tržištu u poslednjih više od deset godina.

U ponudu kompanije spadaju i istraživanja po narudžbini gde možete npr. izabrati pregled građevinske industrije u nekoliko željenih država, mogućnosti za uvoz-izvoz, proizvodnju, itd.Pregled izveštaja koji se odnose na građevinarstvo u Kazahstanu, Singapuru, Japanu, Italiji, Meksiku… možete pogledati ovde.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Suza 06.05.2021.
Kako se odrzavaju betonske kade?
Biljana 05.05.2021.
U mnogim zgradama u bg place se grejanje in...
Marko 05.05.2021.
Sve piše, osim kako i gde da se prijavimo.....
Vesna 04.05.2021.
Kako mogu da se prijavim za tu subvenciju k...
Ozrenka 03.05.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije na ...