INFONET-468X60-BANNER

Modularna kuhinja zauzima samo 1,5 metara kvadratnih

22.04.2015. | Inhabitat

Nedostaci života u malim prostorima se često održavaju na život sa kuhinjom koja se sastoji samo od mini frižidera i rešoa. Hrvatski dizajneri iz kompanije Dizzconcept veruju da ovo ne mora biti slučaj, i oni to dokazuju sa svojom neverovatnom PIA rasklopivom kuhinjom koja magično iskače iz elegantnog seta ormara.

Predivna konvertibilna struktura može da oslobodi i do 5 metara kvadratnih prostora u malim stanovima, bez žrtvovanja potreba za potpuno opremljenom modernom kuhinjom.

Kada je kuhinja zatvorena, ona deluje kao tipični graderobni ormar. Dostupna u različitim bojama nalik beloj, crnoj i izgledu drveta, kuhinja može biti opremljena sa spoljašnjim policama za držanje začina, sitnica, umetničkih dela, ili čak i televizor sa ravnim ekranom.

Sa dužinom od 185cm i visinom od 195cm, kao i širinom od 80cm kada je zatvorena, modularna kuhinja može pronaći svoje mesto i u najmanjim prostorima.

Pristup kuhinji je jednostavan kao otvaranje ormara - mogu se otvoriti jedno ili oba krila. Svako krilo ima u sebi skladišni prostor za kanistere, čaše, viseće šerpe i lonce, i skladište vina, kao i zatvorene police za male stvari koje bi se inače pomerale prilikom otvaranja i zatvaranja.

Baza PIA kuhinje pakuje sve potrebe moderne kuhinje u jedan prostor. Mali ugradni frižider stoji pored mesta za odlaganje đubreta, mikrotalasne, pa čak i mašine za pranje sudova. Radna površina, dostupna u jarkim bojama, smešta sudoperu, mesto za sudove, kao i dodatni prostor za smeštaj jela i namirnica. Sistem je osvetljen sa ugrađenom LED rasvetom, i ima električne utičnice za kuhinjske aparate.

Kada se ne koristi, neverovatna modularna PIA kuhinja može biti zatvorena nalik vratima ormara, skrivajući u sebi kuhinjski nered, a stvarajući dodatni prostor u malom stanu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;