INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

Dizajnirajte kuću u potpunosti u skladu sa svojim željama

12.11.2014. | Büro 24/7

Svetski poznat dizajner Filip Stark se udružio sa ekološki svesnom slovenskom firmom „Riko Hiše“ koja gradi drvene kuće kako bi stvorili nešto sasvim drugačije.

U današnje vreme sve više raste potreba za ekološki svesnom gradnjom koja nudi sve pogodnosti modernog i tehnološki naprednog života. Tako je nastao projekt "P.A.T.H." ("prefabricated accessible technological homes", odnosno dostupne montažne i visokotehnološke kuće) u kojem su se udružili svetski poznat dizajner enterijera Filip Stark i slovenska građevinska kompanija Riko Hiše.

Oni su zajedno stvorili montažne kuće koje dolaze u više različitih varijanti, tačnije svaka od njih može se u potpunosti prilagoditi željama stanara, a svi modeli su osmišljeni po najvišim tehnološkim standardima i standardima samoodrživosti uz posebnu pažnju koja je posvećena očuvanju životne sredine.

Čak 34 različita modela nude kupcima maksimalnu prilagodljivost - od biranja veličine kuće, broja soba, različitih eksterijera, vrste podova i krovova, rasvete, boja, pločica i svih drugih sitnica koje čine skladan dom.

Svaka kuća opremljena je solarnim panelima, kolektorima kišnice, vetrenjačama i toplotnim pumpama koje iskorišćavaju maksimum prirodnih resursa, a pritom ne štete okolini. Tako možete biti jedno sa prirodom, a istovremeno živeti sa svim tehnološkim prednostima koje nudi moderno doba.

Svaka kuća se gradi oko šest meseci prema zadatim postavkama kako bi se opremila svim električnim i mehaničkim instalacijama potrebnim za skladan život. Sva potrošnja je maksimalno kontrolisana tako da možete biti sigurni da ćete življenjem u ovakvim prostorima i uštedeti na svakodnevnim nivoima.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;