Nerva Teatar u srcu Andaluzije

01.08.2012. | Plusmood

Nerva, gradić severno od pokrajine Huelva, u slivu reke Tinto, kao da je stvoren da bude grad rudarstva. Izgradnja zgrade pozorišta / bioskop je najvažniji događaj za ceo grad. Područje grada promoviše izgradnju javne zgrade, prokazivajući prostornu i socijalnu strukturu.       

Zgrada je projektovana tako da obezbedi maksimalni nivo upotrebe, kombinujući različite aktivnosti, a čini ih kompatibilnost, prikupljanje i razdvajanje različitih mogućnosti upotrebe, nudeći sveukupno multidisciplinarni objekat.

Teatar se sastoji od prizemlja i dva nivoa: prizemlje sa ulazima (Glavni park), hol i prostori (svlačionice, stručna oblast, prvi sprat, lobi, Velika sala, stejdž, sobe za probu) i lokali (drugi sprat) iz kojih možete da pristupite amfiteatru. U tom delu nalazi se tehnička i audio-video kabina, rasvetne galerije i servisni prostori. 

Konačna zapremina proizilazi iz tumačenja i upravljanja predloženog programa, obuhvatajući različite visine prostora, povlačenja u prizemlju predloženog trema i ne nalazi se uzdužno. Simetrija označava položaj galerije kao i orijentisanje zgrade.

Linkovi:

Povezani tekstovi:

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Milan 29.03.2020.
Divno..da li neko zna koja je to boja i gde...
Svetlana 23.03.2020.
Postovana ministarka, objasnite nam kako da...
Grada 22.03.2020.
Jesmo li mi gradjani treceg reda
Milan 12.03.2020.
Kolike su dnevnice fizikalaca?
goran 11.03.2020.
"na teritoriji glavnog grada doneto jedno r...