PRIJAVA-468X60-BANNER

Nerva Teatar u srcu Andaluzije

01.08.2012. | Plusmood

Nerva, gradić severno od pokrajine Huelva, u slivu reke Tinto, kao da je stvoren da bude grad rudarstva. Izgradnja zgrade pozorišta / bioskop je najvažniji događaj za ceo grad. Područje grada promoviše izgradnju javne zgrade, prokazivajući prostornu i socijalnu strukturu.       

Zgrada je projektovana tako da obezbedi maksimalni nivo upotrebe, kombinujući različite aktivnosti, a čini ih kompatibilnost, prikupljanje i razdvajanje različitih mogućnosti upotrebe, nudeći sveukupno multidisciplinarni objekat.

Teatar se sastoji od prizemlja i dva nivoa: prizemlje sa ulazima (Glavni park), hol i prostori (svlačionice, stručna oblast, prvi sprat, lobi, Velika sala, stejdž, sobe za probu) i lokali (drugi sprat) iz kojih možete da pristupite amfiteatru. U tom delu nalazi se tehnička i audio-video kabina, rasvetne galerije i servisni prostori. 

Konačna zapremina proizilazi iz tumačenja i upravljanja predloženog programa, obuhvatajući različite visine prostora, povlačenja u prizemlju predloženog trema i ne nalazi se uzdužno. Simetrija označava položaj galerije kao i orijentisanje zgrade.

Linkovi:

Povezani tekstovi:

 

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;