INFONET-468X60-BANNER

"Square Nine" - Novi luksuzni hotel u centru Beograda

08.03.2011. | Blic

U centru Beograda nedavno je otvoren luksuzni hotel sa pet zvezdica, simboličnog imena "Square Nine", s obzirom na to da se nalazi na Studentskom trgu 9. Hotel ima 45 soba i apartmana, velnes i spa centar, bazen, konferencijsku salu, kao i lobi i restoran u koji mogu da svrate i oni koji nisu gosti hotela.

Izgradnja hotela "Square Nine" počela je 2005. godine, a svojim prvim gostima vrata je otvorio 18. februara. Hotel je delo brazilskog arhitekte Isaja Vinfelda koji se potrudio da se svi koji svrate u "Square Nine" osećaju kao da su bilo gde u svetu, ali da ujedno osete i duh Beograda. Hotel raspolaže sa 45 soba i apartmana u kojima se zavese, zastori i osvetljenje kontrolišu elektronski, a pogled sa prozora puca na Vasinu ulicu.

- Naša ciljna grupa su individualci koji u Beograd dolaze poslovno i ostaju po nekoliko dana, ali isto tako i grupne posete - kaže Marija Lučić, marketing menadžer hotela.

Lobi hotela uređen je u stilu ‘30. i ‘40. godina prošlog veka i opremljen je unikatnim nameštajem.

- Lampe, globusi, kutijice... sav nameštaj je unikatan, a njime je arhitekta želeo da naglasi temu hotela koja treba da bude "putnik". Tu se misli kako na putnike koji dolaze kao gosti hotela tako i na sve Beograđane koji odluče da u lobiju popiju piće ili budu gosti našeg restorana - objašjava Lučićeva.

Restoran služi tradicionalnu evropsku kuhinju, koja je servirana na specifičan način. "Square Nine" jedini je hotel u centru grada koji ima i bazen, a svojim gostima na raspolaganje stavlja i japanska parna kupatila, velnes i spa centar i teretanu.

 

Komentari: 0

TEKSTOVI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;