INFONET-468X60-BANNER

Uz ples mašina otvoren prodajno-servisni centar "Terra" u Šimanovcima

21.06.2022. | Gradjevinarstvo.rs

10. juna, nakon nepune godine od početka izgradnje, otvoren je prodajno-servisni centar Terra u Šimanovcima. Svečanosti su prisutvovale brojne zvanice iz zemlje i inostranstva.

Prodajno-servisni centar Terra u Šimanovcima

Prodajno-servisni centar Terra u Šimanovcima (Foto: Terra Srbija)

Direktor Terra Srbija d.o.o. Siniša Tomašić u svom obraćanju je rekao: "U 20 godina postojanja ovde u Republici Srbiji od malog preduzeća uspeli smo da izgradimo respektabilno ime, koje mislim da svi poznaju i prepoznaju kao profesionalce i kao zastupnike komapnije JCB. Entuzijazma i emocija nam ne nedostaje!"

"Moj tim je spreman za nove izazove i verujem da ćemo u budućnosti graditi dalje, kao što smo gradili do sada. Želimo da damo najbolji mogući servis našim kupcima i da budemo profitabilna kompanija, od koje će koristi imati i naš vlasnik i naši zaposleni, a naravno i država čije ime nosimo u imenu naše kompanije, a to je Srbija", izjavio je Tomašić.

Zvanicama su se obratili i Arthur Schaber, glavni direktor Terra Holdinga, Egon Zwinger, vlasnik Industrie Holdinga u čijem sastavu posluje i Terra Srbija, Siniša Đokić, presednik opštine Pećinici, George Bamford, sin vlasnika korporacije JCB, Marco Bersellini, korporativni direktor prodaje JCB i njena ekselencija аmbasadorka Velike Britanije u Srbiji gospođa Sian MacLeod.

Zvanice su uživale u plesu mašina

Zvanice su uživale u plesu mašina (Foto: Terra Srbija)

Nakon ceremonijanog presecanja crvene vrpce koje su obavili Egon Zwinger i Siniša Tomašić, prisutni su mogli da uživaju u jedinstvenom plesu mašina u izvođenju JCB Dancing diggers tima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SSAB-300X250-BANNER
TENGE-300X250-BANNER
DOKA-300X250-BANNER
West Balkans Machinery

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;