TOBLER-SKELE
TOBLER-SKELE
17523 PREŠEVO-RAJINCE, SRB
SELO RAJINCE

011 3476 736, BEOGRAD
062 268 503, BEOGRAD
062 268 501
062 268 305
ARGJEND BAJRAMI
SEVIME IBISI

TOBLER-SKELE

Preduzeće Tobler-skele osnovano je 2006. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Od osnivanja do jula meseca 2007. godine, delatnost preduzeća više se orijentisala na prodaju i iznajmljivanje skela. Od jula meseca 2007. godine, firma Tobler-Skele  počinje sa proizvodnjom skela tipa: MATO-1, 2, 3 i 8, Mato-R, N i S, kao i novog proizvoda LEOB RAM. Preduzeće je ovlašćeno za proizvodnju ovih proizvoda od firme Tobler AG – proizvođača ovih modela, koja svoje poslovanje razvija po svim evropskim centrima.

Kvalitet proizvoda i poslovnih procesa kao i zadovoljstvo kupaca i klijenata primarni su interes kompanije Tobler-skele. Teži da bude najbolja u onome što radi i to je usmerenje iz koga proizilaze osnovni principi Politike kvaliteta. Unapređenje sistema kvaliteta uslov je njene efikasnosti. Preispitivanje ostvarenog kvaliteta, utvrđivanje i sprovođenje korektivnih i preventivnih mera u cilju poboljšanja poslovnih procesa, je konstantni zadatak kompanije Tobler-skele. Definisane procese vodi ciljno i meri njihovu efikasnost u skladu saa zahtevima međunarodno priznatih standarda sistema kvaliteta  ISO 9001:2008.

Tobler-skele je u mogućnosti da za svaki sistem skela koji se nalazi na tržištu ponudi kompatibilna rešenja sa povoljnom cenom. Svaki element skele omogućava jednostavnu montažu u vrlo kratkom vremenskom roku.Takođe, težina svakog pojedinačnog dela može se daljim razvojem smanjiti na minimum, a da se pri tome ne izgubi stabilnost i teretna snaga. Prilikom kupovine, kupac dobija sve neophodne ateste kao i statičke proračune za svaki element pojedinačno ali i za celokupnu montiranu skelu.

Tobler-skele poseduje predstavništva u Makedoniji - Skoplju, na Kosovu - Priština, u Beogradu, Bugarskoj – Varna, Švajcarskoj, Austriji za iznajmljivanje i prodaju opreme. Zahvaljujući njima svoje klijente snadbeva pouzdano, brzo i fleksibilno. Nudi sve vrste usluga vezane za oplatu i skele. 

Mi nudimo bezbednost na visini i u radu!

Unapredite svoje poslovanje i ustedite dragoceno vreme!


Facebook: https://www.facebook.com/toblerskeledoo/

Instagram: https://www.instagram.com/tobler_skele_doo/