INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Fensterbau Frontale: GEALAN izlazi iz okvira sa novim, revolucionarnim pristupom

27.03.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Na vodećem svetskom sajmu Fensterbau Frontale 2024. kompanija GEALAN posvetila je posebnu pažnju izuzetnom konceptu štanda: po prvi put izložbeni prostor GEALAN-a, od gotovo 900 kvadratnih metara, dizajniran je sa naglaskom na ciljnu grupu u pet različitih tematskih delova. Ovaj neobičan format bio je veoma dobro prihvaćen od strane posetilaca sajma.

Foto: GEALAN

"Potpuno sam zadovoljan našom prisutnošću na Fensterbau Frontale. Svi partneri koji su nas posetili bili su puni komplimenata za naš koncept, za rešenja koja smo predstavili tržištu i za prezentaciju usmerenu na ciljnu grupu. Uspeli smo da održimo stotine vrednih diskusija tokom četiri dana, tako da Fensterbau Frontale 2024 mogu samo opisati kao veliki uspeh za nas u GEALAN-u. Zahvaljujem svim kolegama koji su omogućili ovako fantastičnu prezentaciju u nedelji sajma, ali i u nedeljama i mesecima koji su prethodili," ističe Ivica Maurović, portparol uprave GEALAN-a, o vodećem svetskom sajmu

Od svog prethodnog učešća na Fensterbau sajmu 2018. godine, GEALAN je doživeo značajan napredak. U proteklom periodu uloženo je gotovo 100 miliona evra u modernizaciju infrastrukture i razvoj proizvoda. Ovaj neverovatan napredak primećen je i na sajmu Fensterbau Frontale 2024, gde su posetioci sa oduševljenjem prihvatili inovativni koncept izložbenog prostora GEALAN-a.

U pet impresivno dizajniranih delova, GEALAN je strukturirao svoj portfelj proizvoda prema potrebama proizvođača prozora, trgovaca i arhitekata. Osim toga, izložbeni prostor opremljen je relevantnim proizvodima i sistemima te podržava digitalne alate i korisne usluge u GEALAN svetovima. Posebno je istaknuta održivost, sa prikazom ekološki prihvatljivih pristupa koji štede resurse.

Slogan sajma "Designed for You" odražava bliskost GEALAN-a sa kupcima i partnerima, te predstavlja posvećenost pružanju inovativnih rešenja za sve učesnike u vrednosnom lancu prozora. Ovaj pristup postao je glavni prioritet GEALAN-a, kako na sajmovima, tako i van njih.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;