PRIJAVA-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

U svetu najkreativnijih ideja: GEALAN zabljesnuo na InDizajnu sa GEALAN-acrylcolor® inovacijom

11.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Na InDizajnu, sajmu interijera posvećenog dizajnu i kreativnosti, od 6.10. do 8.10.2023. u Areni Zagreb fabrika GEALAN predstavila je impresivne inovacije u građevinskoj industriji, postavljajući nove standarde u dizajnu i funkcionalnosti prozora i vrata.

Gealan

GEALAN na sajmu InDizajn (Foto: Gealan)

GEALAN-ov štand na InDizajnu bio je mesto gde su se susreli arhitekti, dizajneri i građevinski stručnjaci kako bi razgovarali o mogućnostima koje ovi proizvodi nude, dok su krajnji kupci u procesu renoviranja starije gradnje ili izgradnje nove nekretnine dobili adekvatne informacije o svim prozorskim sistemima, kao i o GEALAN-acrylcolor® inovaciji koja ispunjava najviše tehničke i funkcionalne zahteve za inovativne površine u boji.

Predstavnici GEALAN-a stručno su objašnjavali prednosti i mogućnosti korišćenja GEALAN-acrylcolor® u različitim projektima.

GEALAN-acrylcolor® je rezultat četiri decenije istraživanja i inženjeringa koje je fabrika GEALAN ulagala kako bi stvorila proizvod koji se ističe svojom estetikom i izdržljivošću.

Ova inovativna površinska tehnologija donosi neverovatnu paletu boja i tekstura koja se dosad nije viđala u industriji, što omogućuje arhitektima i dizajnerima stavljanje naglaska na dubinu, karakter i individualnost u svojim projektima.

GEALAN-acrylcolor

GEALAN na sajmu InDizajn (Foto: Gealan)

Takođe je predstavljen GEALAN-LINEAR® sistem u kombinaciji sa automatizovanim prozorskim rešenjem koje nudi TEXINO. Aplikacija prilagođena korisniku omogućuje praćenje ili upravljanje pametnim prozorima, vratima i rešenjima za senčenje sa bilo kojeg mesta, sto je savršeno rešenje kada putujete, kada nema nikoga kod kuće ili kod neočekivane promjene vremena.

Septembar 2023. označio je GEALAN-ovu posvećenost inovacijama u građevinskoj industriji i njihovu želju da podupru kreativce u stvaranju prostora koji su izvanredni i održivi.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Srba 02.12.2023.
Zbog čega je naziv "osmeh Vojvodine" promen...
Tanja 24.11.2023.
Čini mi se da ne bi bila loša ni kombinacij...
DARKO 06.11.2023.
Na svake 2 godine ili pred izbore ista prič...
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...

;