INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

U svetu najkreativnijih ideja: GEALAN zabljesnuo na InDizajnu sa GEALAN-acrylcolor® inovacijom

11.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Na InDizajnu, sajmu interijera posvećenog dizajnu i kreativnosti, od 6.10. do 8.10.2023. u Areni Zagreb fabrika GEALAN predstavila je impresivne inovacije u građevinskoj industriji, postavljajući nove standarde u dizajnu i funkcionalnosti prozora i vrata.

Gealan

GEALAN na sajmu InDizajn (Foto: Gealan)

GEALAN-ov štand na InDizajnu bio je mesto gde su se susreli arhitekti, dizajneri i građevinski stručnjaci kako bi razgovarali o mogućnostima koje ovi proizvodi nude, dok su krajnji kupci u procesu renoviranja starije gradnje ili izgradnje nove nekretnine dobili adekvatne informacije o svim prozorskim sistemima, kao i o GEALAN-acrylcolor® inovaciji koja ispunjava najviše tehničke i funkcionalne zahteve za inovativne površine u boji.

Predstavnici GEALAN-a stručno su objašnjavali prednosti i mogućnosti korišćenja GEALAN-acrylcolor® u različitim projektima.

GEALAN-acrylcolor® je rezultat četiri decenije istraživanja i inženjeringa koje je fabrika GEALAN ulagala kako bi stvorila proizvod koji se ističe svojom estetikom i izdržljivošću.

Ova inovativna površinska tehnologija donosi neverovatnu paletu boja i tekstura koja se dosad nije viđala u industriji, što omogućuje arhitektima i dizajnerima stavljanje naglaska na dubinu, karakter i individualnost u svojim projektima.

GEALAN-acrylcolor

GEALAN na sajmu InDizajn (Foto: Gealan)

Takođe je predstavljen GEALAN-LINEAR® sistem u kombinaciji sa automatizovanim prozorskim rešenjem koje nudi TEXINO. Aplikacija prilagođena korisniku omogućuje praćenje ili upravljanje pametnim prozorima, vratima i rešenjima za senčenje sa bilo kojeg mesta, sto je savršeno rešenje kada putujete, kada nema nikoga kod kuće ili kod neočekivane promjene vremena.

Septembar 2023. označio je GEALAN-ovu posvećenost inovacijama u građevinskoj industriji i njihovu želju da podupru kreativce u stvaranju prostora koji su izvanredni i održivi.

 

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER
REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;