INFONET-468X60-BANNER

MLADOST-970X250-BANNER

GEALAN otkazao učešće na sajmu Fensterbau Frontale

09.04.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Brzo širenje korona virusa SARS-CoV-2 i njime povezane bolesti koje on izaziva predstavljaju svima, pa tako i preduzeću GEALAN, nove i nepredviđene izazove s kojima se mora nositi. Situacija se neprestano menja te zaheva dodatni oprez.

Zdravlje poslovnih partnera, kupaca i saradnika širom Evrope glavni je prioritet u donošenju odluka uz istovremeno održavanje uobičajeno visokog kvaliteta proizvoda i usluga. U trenutnoj situaciji se zahteva da se smanje socijalni kontakti te, koliko je to moguće, ostane u svojim kućama.

Iz tog razloga je preduzeće GEALAN, poput većine preduzeća iz industrije, odlučilo da neće učestvovati u okviru novog termina na sajmu Fensterbau Frontale.

GEALAN otkazuje učešće na sajmu Fensterbau Frontale

- Bili smo dobro pripremljeni i već smo se veselili predstaviljanju naše glavne tačke na sajmu, kao što su to pametna rešenja za prozore i digitalni svet prozora. Uz naše visokomotivisane saradnike, GEALAN bi se ponovno predstavio u najboljem svetlu. Naš izložbeni tim daje sve od sebe da vam u najkraćem mogućem roku prezentuje virtualni sajam sa svim novitetima koje bi vas dočekale u Nürnbergu. Trenutno proširujemo ponudu naših webinara kako bi našim poslovnim partnerima omogućili ne samo virtualni obilazak sajma, nego i celu medijsku biblioteku koja bi sadržala najnovije vesti i informacije o našim proizvodima - kaže direktor GEALAN Fenster-Systeme, Ivica Maurović.

Nadalje, naše radne uslove prilagođavamo trenutnim okolnostima: revidiramo planove smena, sastanke održavamo na daljinu i našim saradnicima omogućavamo rad od kuće. Mnogo toga se menja vrlo brzo, no jedno ostaje isto: držimo svoja obećanja vazana za isporuku robe. Pored toga, svojim poslovnim partnerima i kupcima dostupni smo putem telefona, e-pošte ili video konferencije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;