INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

GEALAN otkazao učešće na sajmu Fensterbau Frontale

09.04.2020. | Gradjevinarstvo.rs

Brzo širenje korona virusa SARS-CoV-2 i njime povezane bolesti koje on izaziva predstavljaju svima, pa tako i preduzeću GEALAN, nove i nepredviđene izazove s kojima se mora nositi. Situacija se neprestano menja te zaheva dodatni oprez.

Zdravlje poslovnih partnera, kupaca i saradnika širom Evrope glavni je prioritet u donošenju odluka uz istovremeno održavanje uobičajeno visokog kvaliteta proizvoda i usluga. U trenutnoj situaciji se zahteva da se smanje socijalni kontakti te, koliko je to moguće, ostane u svojim kućama.

Iz tog razloga je preduzeće GEALAN, poput većine preduzeća iz industrije, odlučilo da neće učestvovati u okviru novog termina na sajmu Fensterbau Frontale.

GEALAN otkazuje učešće na sajmu Fensterbau Frontale

- Bili smo dobro pripremljeni i već smo se veselili predstaviljanju naše glavne tačke na sajmu, kao što su to pametna rešenja za prozore i digitalni svet prozora. Uz naše visokomotivisane saradnike, GEALAN bi se ponovno predstavio u najboljem svetlu. Naš izložbeni tim daje sve od sebe da vam u najkraćem mogućem roku prezentuje virtualni sajam sa svim novitetima koje bi vas dočekale u Nürnbergu. Trenutno proširujemo ponudu naših webinara kako bi našim poslovnim partnerima omogućili ne samo virtualni obilazak sajma, nego i celu medijsku biblioteku koja bi sadržala najnovije vesti i informacije o našim proizvodima - kaže direktor GEALAN Fenster-Systeme, Ivica Maurović.

Nadalje, naše radne uslove prilagođavamo trenutnim okolnostima: revidiramo planove smena, sastanke održavamo na daljinu i našim saradnicima omogućavamo rad od kuće. Mnogo toga se menja vrlo brzo, no jedno ostaje isto: držimo svoja obećanja vazana za isporuku robe. Pored toga, svojim poslovnim partnerima i kupcima dostupni smo putem telefona, e-pošte ili video konferencije.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


SEEBBE2022-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;