INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

GEALAN osigurava održivu arhitekturu: 6. Medunarodni Kongres za Energetsku Efikasnost

13.10.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Kompanija GEALAN ponosno je učestvovala kao srebrni sponzor na Šestom Međunarodnom Kongresu "Održiva Arhitektura - Energetska Efikasnost" koji se održao od 6. do 8. oktobra 2023. u Jugoslovenskoj kinoteci.

GEALAN

Šesti Međunarodni Kongres "Održiva Arhitektura - Energetska Efikasnost" (Foto: Gealan)

Šesti Međunarodni Kongres "Održiva Arhitektura - Energetska Efikasnost" privukao je stručnjake, arhitekte, inženjere i dizajnere iz celog sveta te pružio dragocenu platformu za razmenu iskustava i stvaranje partnerstava.

Najvisi tehnički i funkcionalni zahtjevi: GEALAN oduševljava sa premium ponudom

GEALAN, svjetski lider u proizvodnji visokokvalitetnih PVC prozora i vrata stolarije, aktivno je podržao ovaj događaj kao deo svog predanog doprinosa održivom urbanom razvoju i energetskoj efikasnosti. Svojim partnerstvom kao srebrni sponzor, GEALAN je potvrdio svoju želju da podrži težnje prema energetskoj efikasnosti i održivosti u građevinskoj industriji.

Tokom kongresa, GEALAN je predstavljao svoje najnovije tehnološke inovacije, premium proizvode i postignuća koja doprinose smanjenju potrošnje energije u građevinskim projektima.

Predstavnici GEALAN-a stručno su objašnjavali prednosti i mogućnosti korištenja GEALAN-acrylcolor® koja ispunjava najviše tehničke i funkcionalne zahteve za inovativne površine u boji u različitim projektima.

Teme su bile usmerene na novi sistem GEALAN-KONTUR®, GEALAN-LINEAR®, Plannersoftware 3.0., kao i na S 9000 - svestran i moderan sistem za prozore, vrata i podizno-klizna vrata - s dva ili tri nivoa zatvaranja.

GEALAN

GEALAN na Kongresu "Održiva Arhitektura - Energetska Efikasnost" (Foto: Gealan)

GEALAN-acrylcolor® je rezultat četiri decenije istraživanja i inženjeringa koje je kompanija GEALAN ulagala kako bi stvorila proizvod koji se ističe svojom estetikom i izdržljivošću. Ova inovativna površinska tehnologija donosi neverovatnu paletu boja i tekstura koja se dosad nije viđala u industriji, što omogućuje arhitektima i dizajnerima stavljanje naglaska na dubinu, karakter i individualnost u svojim projektima.

GEALAN se više od 40 godina oslanja na GEALAN-acrylcolor®: Preko 80 miliona metara prodatih profila, i to samo od 2000. godine, od čega 49 miliona u Nemačkoj, potvrđuje visoki nivo prihvatanja GEALAN-acrylcolor®-a među proizvođačima prozora, specijalizovanim trgovcima, arhitektama i graditeljima.

Održiva rešenja za budućnost građevinske industrije

Predavanja 10 eminentnih arhitekata i stručnjaka, predavača iz celog sveta, autoriteta u ovoj oblasti, reprezentativna izložba njihovih radova, izložba radova i radionice za mlade arhitekte, sve to moglo se videti u prostorijama Jugoslovenske kinoteke, u samom srcu Beograda.

Predavači na Kongresu, autoriteti u ovim oblastima u svetskim okvirima, kroz reprezentne projekte i studije približili su svetske savremene tokove u arhitekturi, dizajnu i vizuelnim umetnostima uopšte. Ovaj događaj iz godine u godinu pridonosi napretku u ostvarivanju održivih rešenja za budućnost građevinske industrije.

Septembar 2023. označio je GEALAN-ovu posvećenost inovacijama u građevinskoj industriji i njihovu želju da podupru kreativce u stvaranju prostora koji su izvanredni i održivi.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


VEKA-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;