PRIJAVA-468X60-BANNER
DRACO
DRACO
21210 SOLIN, CRO
DRAŠKOVIĆEVA 4

065 3009 103
MILORAD REŠETAR

DRACO

DRACO se od svog osnivanja 1997. godine može pohvaliti samo razvojem i napredovanjem. Firma sa sedištem u Solinu specijalizovana je za proizvodnju, projektovanje i prodaju hidroizolacionih, sanaciionih i restauracionih materijala, kao i industrijskih podova koji se proizvode u Muću. Na tom putu usmerena je ka inovacijama u građevinarstvu i tehničkoj podršci klijentima tako da od 39 zaposlenih, njih osmoro su građevinski inženjeri i troje inženjeri hemije. Osim u Hrvatskoj, firma posluje i na tržištima BiH, Srbije i Crne Gore.

Iza firme DRACO je više od 7 miliona metara kvadratnih izolacionih površina, a o kvaliteti našeg rada govore brojni referentni objekti kao što su Zračna luka Split, West Gate u Splitu, Tvornica JGL Rijeka ili Shopping centar Arena u Zagrebu.''

Proizvodni pogoni u Muću veličine su 1200m², a sagrađeni su na zemljištu od 22.000m².

U asortimanu DRACO ima više od 150 vrsta proizvoda u različitim varijacijama sa svim pripadajućim priborom koji zajedno čine efikasne građevinske sisteme zaštite, neke od njih su: DRACO LASTIC, DRACO GARD i DRACO BENT hidroizolacije koje su zbog svog kvaliteta postale sinonim za takvu vrstu proizvoda.

DRACO asortiman prilagođen je i "Uradi sam" kupcima te se među njima prepoznaje kroz svoje DRACO građevinske apoteke u Splitu, Solinu i Zagrebu. DRACO građevinske apoteke su zapravo centri za savetovanje gde kupci mogu dobiti savet kako da reše problem na objektu i kupe odgovarajući proizvod.

Prilikom razvoja novih proizvoda DRACO se uvek vodi prema tri osnovna kriterijuma. To su kvalitet, jednostavnost ugradnje i cena, što rezultira činjenicom zašto su DRACO proizvodi posebni. U prilog tome su i brojne nagrade, među njima QUDAL - Quality medal Construction 2019./2020. za najbolji kvalitet hidroizolacionih proizvoda u Hrvatskoj.

Naravno, aspekt cene je uvek vrlo bitan čemu pridaje izuzetnu pažnju tako da je DRACO dobio i nagradu Best Buy Award 2018./2019. za najbolji odnos kvaliteta i cene hidroizollacionih proizvoda u Hrvatskoj.

Pogon u Muću objedinjuje istraživanje i razvoj proizvoda u moderno opremljenoj laboratoriji i proizvodnju s potpuno automatizovanim postrojenjem. U poslovanju nastoje da zadovolje najviše standarde kvaliteta i zaštite okolinu a sertifikovanii su u skladu s ISO 9001, ISO 14001 i CE standardima.

DRACO ima velike planove za budućnost, za iduću godinu predviđa se investicija od milion evra u proširenje proizvodnog pogona za dodatnih 1500 kvadrata, dalje zapošljavanje i digitalizacija poslovanja. Srednjoročni plan je lansiranje znatno proširenog asortimana proizvoda iz sopstvenog istraživanja i razvoja i značajniji izvoz na nova inostrana tržišta. 

Ljubav prema građevinarstvu i traženju rešenja za hidroizolacije i sanacije objekata utkana je u srž poslovanja ove firme. Deluje inovativno, kreativno i pošteno. Izvrsnost je ono čemu teži, a ona počiva na znanjima i iskustvu, ali i predanosti stalnom razvoju i napredovanju. Usmerena je na budućnost i razvoj novih rešenja.'

Distributeri:

B+M Ritam Kragujevac, Internacionalnih brigada, Kragujevac, Srbija

B+M Ritam Čačak, Bulevar Oslobodjenja, Čačak, Srbija

Dekor Lux, Kolubarska 23, Ub, Srbija

B+M Ritam Beograd, Đuje i Dragoljuba 2a, Beograd, Srbija

B+M Ritam, Čamurlijski Put BB, Niš, Srbija

B+M Ritam Zemun, Ugrinovačka 171, Zemun, Beograd, Srbija

B+M Ritam - distributivni centar, MALA PRUGA, А1, Beograd, Srbija

Krkušić plus d.o.o. Novi Pazar, Srbija

B+M Ritam Novi Sad, Gavrila Principa 22, Novi Sad, Srbija

TG Komerc 98 Klisanski put 167, Novi Sad, Srbija