INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Zapažen nastup kompanije DRACO na Sajmu BAU 2023

27.04.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Sajam BAU 2023. godine u Minhenu, u Nemačkoj, jedan je od najvećih događaja u građevinskoj industriji i okupio je stručnjake iz celog sveta koji se bave arhitekturom, građevinskim materijalima i sistemima. Ovogodišnji sajam je oborio rekorde prethodnog događaja 2019. godine, sa preko 2.300 izlagača iz 45 zemalja, 250.000 posetilaca iz više od 150 zemalja i 200.000m2 izložbene površine.

DRACO je veoma zadovoljan nastupom na sajmu BAU

DRACO je veoma zadovoljan nastupom na sajmu BAU (Foto: Draco)

Jedan od izlagača na sajmu bio je i DRACO, istaknuti hrvatski proizvođač proizvoda za hidroizolaciju i obnovu, kao i industrijskih podova. Na ovogodišnjem sajmu DRACO je privukao mnoge posetioce, kako stručnjake tako i kupce, zbog svoje široke ponude proizvoda i rešenja.

Posebno je bilo interesa za ponudu "private labeling" usluga koje je ova kompanija izložila na sajmu. DRACO je stekao reputaciju za izradu proizvoda visokog kvaliteta i inovativnih rešenja, pa je svoje usluge privatnog označavanja ponudio sa ciljem daljeg širenja svojih usluga. Ova usluga omogućava kupcima da dobiju proizvode s vlastitim brendingom, što im daje prednost na tržištu.

Iz kompanije DRACO su izrazili zadovoljstvo nastupom na sajmu, ističući da su primili mnogo upita iz struke i privukli veliku pažnju kupaca. Njihov uspeh na sajmu potvrda je izvrsnosti i kvaliteta njihovih proizvoda, kao i predanosti njihovog tima stručnjaka koji se sastoje od inženjera građevine i hemije, kao i drugih profesionalaca.

Polimerni pesak je novi proizvod kompanije DRACO

Polimerni pesak je novi proizvod kompanije DRACO (Foto: Draco)

"Oduševljeni smo što smo mogli da učestvujemo na ovom prestižnom događaju i predstavimo naše proizvode i usluge. Na sajmu smo imali priliku da predstavimo i naš novi proizvod - polimerni pesak, koji je naišao na veliko interesovanje posetilaca. Naš tim stručnjaka je bio na raspolaganju za sve upite posetilaca i bilo nam je izuzetno zadovoljstvo da razgovaramo sa mnogim firmama iz Hrvatske, ali i iz drugih delova sveta. Nismo mogli da budemo srećniji zbog velikog interesovanja i broja upita koji smo dobili na sajmu", ističe DRACO.

Ovim uspehom DRACO nastavlja da gradi dugotrajne odnose sa svojim kupcima, a sledeći korak je sajam UK Construction Week u Londonu, za koji se ova uspešna kompanija već priprema kako bi učestvovala i predstavila svoje inovativne proizvode i usluge.

DRACO se nedvosmisleno istakao na sajmu BAU 2023 svojom ponudom visokokvalitetnih proizvoda i usluga privatnog označavanja. Njihov tim stručnjaka pokazao je predanost i izvrsnost u građenju i održavanju odnosa sa kupcima, što će im sigurno pomoći u daljem širenju poslovanja. Nastavak predstavljanja na drugim sajmovima će im sigurno omogućiti dalju ekspanziju na zapadnom tržištu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nenad 12.06.2024.
Samo da je ne zatvore kao Pailulsku. Više n...
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...

;