INFONET-468X60-BANNER

Zapažen nastup kompanije DRACO na Sajmu BAU 2023

27.04.2023. | Gradjevinarstvo.rs

Sajam BAU 2023. godine u Minhenu, u Nemačkoj, jedan je od najvećih događaja u građevinskoj industriji i okupio je stručnjake iz celog sveta koji se bave arhitekturom, građevinskim materijalima i sistemima. Ovogodišnji sajam je oborio rekorde prethodnog događaja 2019. godine, sa preko 2.300 izlagača iz 45 zemalja, 250.000 posetilaca iz više od 150 zemalja i 200.000m2 izložbene površine.

DRACO je veoma zadovoljan nastupom na sajmu BAU

DRACO je veoma zadovoljan nastupom na sajmu BAU (Foto: Draco)

Jedan od izlagača na sajmu bio je i DRACO, istaknuti hrvatski proizvođač proizvoda za hidroizolaciju i obnovu, kao i industrijskih podova. Na ovogodišnjem sajmu DRACO je privukao mnoge posetioce, kako stručnjake tako i kupce, zbog svoje široke ponude proizvoda i rešenja.

Posebno je bilo interesa za ponudu "private labeling" usluga koje je ova kompanija izložila na sajmu. DRACO je stekao reputaciju za izradu proizvoda visokog kvaliteta i inovativnih rešenja, pa je svoje usluge privatnog označavanja ponudio sa ciljem daljeg širenja svojih usluga. Ova usluga omogućava kupcima da dobiju proizvode s vlastitim brendingom, što im daje prednost na tržištu.

Iz kompanije DRACO su izrazili zadovoljstvo nastupom na sajmu, ističući da su primili mnogo upita iz struke i privukli veliku pažnju kupaca. Njihov uspeh na sajmu potvrda je izvrsnosti i kvaliteta njihovih proizvoda, kao i predanosti njihovog tima stručnjaka koji se sastoje od inženjera građevine i hemije, kao i drugih profesionalaca.

Polimerni pesak je novi proizvod kompanije DRACO

Polimerni pesak je novi proizvod kompanije DRACO (Foto: Draco)

"Oduševljeni smo što smo mogli da učestvujemo na ovom prestižnom događaju i predstavimo naše proizvode i usluge. Na sajmu smo imali priliku da predstavimo i naš novi proizvod - polimerni pesak, koji je naišao na veliko interesovanje posetilaca. Naš tim stručnjaka je bio na raspolaganju za sve upite posetilaca i bilo nam je izuzetno zadovoljstvo da razgovaramo sa mnogim firmama iz Hrvatske, ali i iz drugih delova sveta. Nismo mogli da budemo srećniji zbog velikog interesovanja i broja upita koji smo dobili na sajmu", ističe DRACO.

Ovim uspehom DRACO nastavlja da gradi dugotrajne odnose sa svojim kupcima, a sledeći korak je sajam UK Construction Week u Londonu, za koji se ova uspešna kompanija već priprema kako bi učestvovala i predstavila svoje inovativne proizvode i usluge.

DRACO se nedvosmisleno istakao na sajmu BAU 2023 svojom ponudom visokokvalitetnih proizvoda i usluga privatnog označavanja. Njihov tim stručnjaka pokazao je predanost i izvrsnost u građenju i održavanju odnosa sa kupcima, što će im sigurno pomoći u daljem širenju poslovanja. Nastavak predstavljanja na drugim sajmovima će im sigurno omogućiti dalju ekspanziju na zapadnom tržištu.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;