IZOLACIJA-468X60-BANNER

Novi Sad: Nastavljaju se radovi u Bulevaru oslobođenja i Bulevaru cara Lazara

18.06.2014. | Novosti

Ekipe JKP „Put“ počele su juče, kako je saopšteno iz ovog preduzeća, treću fazu radova na pojačanom održavanju raskrsnice Bulevara oslobođenja i Bulevara cara Lazara. U ovoj fazi radova za saobraćaj će biti zatvoren deo ove raskrsnice u dužini od 120 metara, odnosno deo Bulevara cara Lazara iz pravca SPC „Vojvodina“ i desno skretanje u Bulevar oslobođanja, u dužini od 80 metara.

Ilustracija (Foto: Pixabay.com)

Ovi radovi su, kako navode u „Putu“, bili odloženi zbog održavanja auto-trke na Mišeluku prošlog vikenda, a sada su se stvorili uslovi za njihov početak.

- Na ovom delu raskrsnice, kao i na onima koji su ranije rekonstruisani, radimo na uklanjanju oštećenog asfaltnog sloja – preciziraju u „Putu“. - Na poslu je angažovan optimalan broj mašina, koje su, naravno, praćene radnicima, tako da se sve odvija previđenom dinamikom.

Kao i u prethodnim fazama radova, saobraćaj će se u ovom delu raskrsnice kretati jednom trakom oba bulevara dvosmerno, a to uslovljava njegovo znatno smanjenje protoka. Ranije faze radova, inače, trajale su po 12 dana. Prvu fazu usporile su vremenske neprilike, dok je druga bila usporena zbog nailaska na instalacije, koje nisu bile ucrtane na mapama.

- Posle ovih će uslediti još jedna faza radova. Kada nju privedemo kraju, radovi na pojačanom održavanju ove raskrsnice biće definitivno završeni – poručuju iz JKP „Put“.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;