IZOLACIJA-468X60-BANNER

WINDOSHOW-970X250-BANNER

Prodate četiri parcele u industrijskoj zoni u Šapcu

08.05.2014. | E-kapija

U industrijskoj zoni u Šapcu tokom aprila prodate su četiri parcele, rečeno je "eKapiji" u Gradskoj upravi. Dve lokacije u blizini "Capitol Parka" kupile su - šabačka firma koja se bavi prozvodnjom plastičnih kesa "Comex" i kompanija "Bild Mobilia". Na lokaciji nekadašnje uprave DP "Mačva" prodate su dve parcele šabačkoj firmi "Mas" i Zoranu Markoviću.

Od ovih prodaja gradski budžet bi trebalo da tokom juna ostvari prihod od 20 miliona dinara.

Kako je navedeno na zvaničnom gradskom sajtu, Šabac je osnovao radnu grupu za podršku investicijama, koja je formirana kao izraz opredeljenja Gradske uprave grada Šapca da maksimalnu pažnju pokloni potrebama investitora i privrednika koji planiraju razvoj proizvodnje na području grada. Gradska uprava tako objedinjuje rad institucija, ustanova i javnih preduzeća koja se bave postupkom izdavanja dozvola i saglasnosti, kao i realizacijom projekata usmerenih na stvaranje uslova za nove privredne aktivnosti.

- Značaj razvoja privrede direktno se odražava na kvalitet života građana i većina problema posledica je nedovoljno razvijene privrede. Zato je zadatak lokalne samouprave da pomogne privrednicima poklanjajući pažnju problemima na koje može da utiče. Njena efikasnost ogleda se i u transformaciji iz ograna vlasti u uslužni centar namenjen privredi i privrednicima koji investiraju u izgradnju proizvodnih pogona - naglasio je gradonačelnik Šapca Miloš Milošević.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


LORENCIC-300X250-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /slučajan izbor/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Zoran Šumaruna 19.02.2024.
Pravilno postavljena podkonstrukcija i prav...
Stojkovic 12.02.2024.
A voda sto Malo Malo pa nestane to nema vez...
Sile 24.01.2024.
Sve ovo je super, ali fali nam minimum jos ...
Darko 17.01.2024.
A što tako ne okreče Beograd? Svi stranci s...
Branka 06.01.2024.
Videla sam hotel i u šoku sam. Ne razumem z...

;