IZOLACIJA-468X60-BANNER

Novi Sad: Počelo asfaltiranje raskopanih ulica

21.03.2014. | Dnevnik

Ako se neko upitao kada će u red biti dovedene raskopane ulice, iz "Zavoda za izgradnju grada" poručuju da su ti poslovi već započeli tamo gde su druga javna preduzeća prethodno završila posao na podzemnim instalacijama. Prioritet, naglašavaju u ZIG-u, imaju ulice u centru grada gde je završena rekonstrukcija kanalizacije.

Tako su, po nalogu ZIG-a, radnici "Puta" prošle nedelje počeli da dovode u tehnički ispravno stanje deo ulice Miroslava Antića od Trga Ferenca Fehera do Stražilovske ulice. Danas bi trebalo da bude naloženo da se i preostali deo ulice uredi, baš kao i ulica Vase Stajića, gde je takođe rekonstruisana kanalizacija.

Deo Železničke ulice, od ulice Maksima Gorkog do Sremske ulice, gde je krajem prošle godine "Vodovod" završio rekonstrukciju kanalizacije, biće uređen tek nakon što Toplana počne ali i završi poslove oko vrelovoda. To je moguće učiniti nakon završetka grejne sezone, a iz ZIG-a kažu da će potom sve saobraćajne površine u ovoj ulici biti sanirane.

Kada "Vodovod" obavi posao u Sremskoj ulici, gde će rekonstruisati kanalizaciju i vodovod, ZIG će i ovu ulicu urediti, a kako navode, potrudiće se da ti radovi budu u isto vreme kad i u Železničkoj ulici.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Petar 08.08.2022.
Odkud ideja da JKP treba da se bavi ovakvim...
miroslav 02.08.2022.
Moja primedba - sugestija se odnosi samo ...
Aleksandar 25.07.2022.
Ma dajte ljudi ne sprdaj te se molim vas. P...
L.Diponegoro 14.07.2022.
Da li radite i u privatnim kucama. Da li m...
Dragan 06.07.2022.
Šta je pojednostavljeno kad imate "prikačen...

;