Potpisan ugovor za sanaciju pozorišta u Vranju

08.01.2014. | Blic

U Vranju je potpisan ugovor vredan oko 31 milion dinara o izvođenju radova na rekonstrukciji, dogradnji i revitalizaciji zgrade vranjskog Pozorišta, koja je izgorela u požaru 2. jula prošle godine.

Ugovor su potpisali gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predstavnici građevinskog preduzeća "Banković", a Antić je izrazio nadu da će do narednih "Borinih pozorišnih dana" svi radovi na rekonstrukciji zgrade biti završeni, kako je i planirano, saopšteno je danas iz gradske uprave.

Gradonačelnik Vranja se zahvalio svima koji su učestvovali u izradi projekta, ali posebno članovima vranjskog ansambla, koji su prethodnih meseci radili u iznuđenim uslovima. Antić je rekao da su nemerljiv doprinos dale i sve nadležne gradske službe, ali i brojni donatori, među kojima su EU Progres Program i američki USAID.

Kako je saopšteno iz gradske uprave, gradonačelnik je potpisao i ugovor o radovima na nivelaciji zemljišta u Bunuševcu, ukupne vrednosti 78,5 miliona dinara, čime su stvoreni uslovi za izgradnju proizvodnog pogona italijanskog "Geoksa". Kako se najavljuje, radovi na nivelaciji terena trebalo bi da počnu 9. januara, a rok za završetak je 30 dana, kako bi u februaru bio položen kamen temeljac za fabriku obuće.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...
Zeks 13.04.2021.
Kako se prijaviti za promenu stolarije