Završetak adapacije poslovno-sportskog centra u Sremskoj Mitrovici do polovine septembra

29.08.2013. | E-kapija

Adaptacija mitrovačkog poslovno-sportskog centra "Pinki" ušla je u završnu fazu. Radovi na enterijeru i krovu hale već uveliko su u toku, urađeni su novi sanitarni čvorovi, a pri kraju je i postavljanje novog parketa, objavio je opštinski sajt.

Ovaj projekat realizuje se u saradnji sa Gradom Sremska Mitrovica i nadležnim pokrajinskim sekretarijatom i republičkim ministarstvom. Mitrovački PSC "Pinki" nako, 26 godina, biće skoro obnavljen.

"Pinki" će dobiti 1.500 novih stolica, koji ispunjavaju sve evropske standarde bezbednosti. U sportskom centru već je postavljena nova rasveta, kao i sigurnosne kamere.

U saradnji sa Direkcijom za izgradnju grada Sremska Mitrovica uređen je plato ispred sportskog centra i postavljeno novo osvetljenje, koje nije radilo proteklih petnaest godina.

Svi radovi trebalo bi da budu završeni do polovine septembra, kada će ovaj sportski objekat biti potpuno u funkciji. Kako je najavljeno, nakon adaptacije zgrade hale, planirana je ugradnja solarnih panela, kao i postavljanje toplotnih pumpi, koje će koristiti alternativne izvore energije.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Suza 06.05.2021.
Kako se odrzavaju betonske kade?
Biljana 05.05.2021.
U mnogim zgradama u bg place se grejanje in...
Marko 05.05.2021.
Sve piše, osim kako i gde da se prijavimo.....
Vesna 04.05.2021.
Kako mogu da se prijavim za tu subvenciju k...
Ozrenka 03.05.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije na ...