IZOLACIJA-468X60-BANNER

Počela rekonstrukcija "Trema" u Gadžinom Hanu

30.07.2013. | Jugmedia

Firma "Turning Evropa" koja je prošlog meseca kupila hotel "Trem" u Donjem Dušniku u Gadžinom Hanu, započela je njegovu obnovu. Vlasnik "Turning Evrope" Miroljub Cvetković ističe da su njegovi planovi ozbiljni i da će od nekadašnjeg hotela napraviti savremeni starački dom.

- Nadam se da će svi radovi biti završeni do maja naredne godine, ali rano je još govoriti o tome koliki će kapacitet dom imati. Objekat sada ima 32 sobe, i to uglavnom dvokrevetne i četvorokrevetne. Nakon obnove neće imati četvorokrevetne sobe, već isključivo jednokrevetne i dvokrevetne, a biće i apartmana – naglašava Cvetković i dodaje da na mnoge radove na hotelu nije računao dok nije krenuo sa sanacijom.

On je istakao da njegova porodica ima veoma ozbiljne planove za "Trem" i Donji Dušnik. Pored jednog hektara placa na kome se nalazi nekadašnji hotel, od meštana su otkupili i još sedam ari placa.

- Naša namera je da se nakon otvaranja staračkog doma posvetimo izgradnji sportskog kompleksa u njegovom dvorištu. Prostor je veliki i biće dovoljno mesta za izgradnju sportskih terena i objekta za smeštaj sportista. U Dušniku postoji i otvoreni bazen tako da je idealno mesto za pripreme sportista – kaže Cvetković.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;