INFONET-468X60-BANNER

Ivanjičke mini hidrocentrale

02.07.2013. | Ozon Press

Opštinska uprava opštine Ivanjica oglasila je javni poziv za prezentaciju Urbanističkih projekata za izgradnju mini hidrocentrala "Vodice" na Brusničkoj reci, "Rogopeč 1" na Dajićkoj i Brusničkoj reci i "Devići 1" na reci Studenici. Podnosioci zahteva za potvrdu Urbanističkog projekta za izgradnju pomenutih malih hidroelektrana su preduzeća "Vodice energo" i "Astroenergy“ iz  Kragujevca i "Hidro Energy Braduljica" iz Ivanjice.

Javna prezentacija ovih projekata je u zgradi opštine Ivanjica u kancelariji broj 16, i trajaće do 5. jula u vremenu od 9 do 14 časova. Fizička i pravna lica primedbe na urbanističke projekte za izgradnju tri minihidroelektrane na području opštine mogu dostaviti na pisarnici Opštinske uprave Ivanjica (uslužni centar šalter br. 2) isključivo u pisanom obliku u toku trajanja javne prezentacije.

Zainteresovanim fizičkim i pravnim licima koja vrše uvid u urbanističke projekte, potrebne informacije i stručnu pomoć u vezi sa pojedinim rešenjima i eventualnim davanjem primedbi, pružaće načelnik Odeljenja za urbanizam, stambene i komunalne delatnosti, arhitekta Miljko Glavinić.

Nakon završetka javnog uvida, Komisija za planove je dužna da u roku od 30 dana izvrši proveru usklađenosti  projekata sa Prostornim planom opštine Ivanjica i Zakonom o planiranju i izgradnji, razmotri sve pismene primedbe i sugestije i dostavi svoj izveštaj sa mišljenjem Odeljenju za urbanizam, stambene i komunalne delatnosti opštine Ivanjica, u skladu sa Zakonom.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;