PRIJAVA-468X60-BANNER

Ivanjičke mini hidrocentrale

02.07.2013. | Ozon Press

Opštinska uprava opštine Ivanjica oglasila je javni poziv za prezentaciju Urbanističkih projekata za izgradnju mini hidrocentrala "Vodice" na Brusničkoj reci, "Rogopeč 1" na Dajićkoj i Brusničkoj reci i "Devići 1" na reci Studenici. Podnosioci zahteva za potvrdu Urbanističkog projekta za izgradnju pomenutih malih hidroelektrana su preduzeća "Vodice energo" i "Astroenergy“ iz  Kragujevca i "Hidro Energy Braduljica" iz Ivanjice.

Javna prezentacija ovih projekata je u zgradi opštine Ivanjica u kancelariji broj 16, i trajaće do 5. jula u vremenu od 9 do 14 časova. Fizička i pravna lica primedbe na urbanističke projekte za izgradnju tri minihidroelektrane na području opštine mogu dostaviti na pisarnici Opštinske uprave Ivanjica (uslužni centar šalter br. 2) isključivo u pisanom obliku u toku trajanja javne prezentacije.

Zainteresovanim fizičkim i pravnim licima koja vrše uvid u urbanističke projekte, potrebne informacije i stručnu pomoć u vezi sa pojedinim rešenjima i eventualnim davanjem primedbi, pružaće načelnik Odeljenja za urbanizam, stambene i komunalne delatnosti, arhitekta Miljko Glavinić.

Nakon završetka javnog uvida, Komisija za planove je dužna da u roku od 30 dana izvrši proveru usklađenosti  projekata sa Prostornim planom opštine Ivanjica i Zakonom o planiranju i izgradnji, razmotri sve pismene primedbe i sugestije i dostavi svoj izveštaj sa mišljenjem Odeljenju za urbanizam, stambene i komunalne delatnosti opštine Ivanjica, u skladu sa Zakonom.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;