Ivanjičke mini hidrocentrale

02.07.2013. | Ozon Press

Opštinska uprava opštine Ivanjica oglasila je javni poziv za prezentaciju Urbanističkih projekata za izgradnju mini hidrocentrala "Vodice" na Brusničkoj reci, "Rogopeč 1" na Dajićkoj i Brusničkoj reci i "Devići 1" na reci Studenici. Podnosioci zahteva za potvrdu Urbanističkog projekta za izgradnju pomenutih malih hidroelektrana su preduzeća "Vodice energo" i "Astroenergy“ iz  Kragujevca i "Hidro Energy Braduljica" iz Ivanjice.

Javna prezentacija ovih projekata je u zgradi opštine Ivanjica u kancelariji broj 16, i trajaće do 5. jula u vremenu od 9 do 14 časova. Fizička i pravna lica primedbe na urbanističke projekte za izgradnju tri minihidroelektrane na području opštine mogu dostaviti na pisarnici Opštinske uprave Ivanjica (uslužni centar šalter br. 2) isključivo u pisanom obliku u toku trajanja javne prezentacije.

Zainteresovanim fizičkim i pravnim licima koja vrše uvid u urbanističke projekte, potrebne informacije i stručnu pomoć u vezi sa pojedinim rešenjima i eventualnim davanjem primedbi, pružaće načelnik Odeljenja za urbanizam, stambene i komunalne delatnosti, arhitekta Miljko Glavinić.

Nakon završetka javnog uvida, Komisija za planove je dužna da u roku od 30 dana izvrši proveru usklađenosti  projekata sa Prostornim planom opštine Ivanjica i Zakonom o planiranju i izgradnji, razmotri sve pismene primedbe i sugestije i dostavi svoj izveštaj sa mišljenjem Odeljenju za urbanizam, stambene i komunalne delatnosti opštine Ivanjica, u skladu sa Zakonom.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Tanja 14.04.2021.
Kako da se prijavim za zamenu stolarije, i ...
Ako ministarka bude dinamicna kaokada je bi...
Adrijana 13.04.2021.
Kako da se prijavim za subvenciju promene s...
Ivan 13.04.2021.
Gde se prijaviti za stolariju i izplciju ku...
Zeks 13.04.2021.
Kako se prijaviti za promenu stolarije