Niče tržni centar u Zemunu

27.06.2013. | Novosti

Pomak u već odavno najavljenoj gradnji prvog zemunskog šoping centra ICB kraj Novosadskog puta ovih dana se pomalja u privrednoj zoni iza veleprodajnog centra "Metro" i OMV pumpe. Bageri i druga teška mehanizacija ravnaju teren i uklanjaju višak zemlje za temelje novog "ritejl" parka.

Iako stoji stara "lična karta" budućeg objekta kraj ograde placa sa početkom radova u junu 2012. godine i rokom za njihov kraj ovog meseca, na pusto građevinsko zemljište su tek nedavno stupili radnici. Nov datum završetka tržnog centra još nije poznat, ali sa odobrenim zajmom Evropske banke za obnovu i razvoj od 13,5 miliona evra, izraelskim kompanijama "Jerusalim ekonomi LTD" i "Industrijal bilding korporejšn LTD", verovatno je da će uskoro nići i prva faza maloprodajnog parka sa neto površinom za izdavanje 15.300 kvadratnih metara i 385 parking mesta.

Pored velikog asortimana robe u predviđenih 60 lokala maloprodaje, megamarketa i potpuno izmenjenog izgleda ovog dela grada, investitor Zemuncima obećava i nova radna mesta.

Prizemni model kao u Inđiji

Atraktivan prodajni, tržni centar tipa "parkiraj i kupi", ponudiće i prateće ugostiteljske sadržaje u prizemnoj koncepciji (poput autleta u Inđiji) zamišljenoj kao dva pravougaonika ukrštena pod 90 stepeni sa dodatnim nadstrešnicama, nešto nalik na slovo "L". Na glavnom prilazu planirane su četiri reklamne kule, pa će potrošači lako pronalaziti put do svoje kupovine dobro poznatih brendova.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
Nemanja Rodić 05.11.2019.
Bravo,molim vas da pošaljete ekipu da okrpi...
Milan 09.10.2019.
Da, sve je to lepo u teoriji. Međutim kao i...
Maxs 24.09.2019.
Pa neka plate 50€ i neka prijave radnike na...
Darko 23.09.2019.
Teško da će neko južno od Save da se vraća ...
Шумадинац 16.09.2019.
1. Смедерево - Зрењанин - Кикинда - Хоргош....