Stara Pazova dobija novu halu

26.06.2013. | E-kapija

Meštani naselja Golubinci u Staroj Pazove od sledeće godine mogili da budu domaćini raznih sportskih događaja, rekreativci će imati novo mesto okupljanja, a učenici lokalne osnovne škole dobiće fiskulturnu salu koja će časove fizičkog vaspitanja učiniti zanimljivijim. Do kraja leta bi trebalo da počne izgradnja savremene sportske hale u tom staropazovačkom naselju, a planirano je da kompletni izvođački radovi budu završeni do decembra 2014. godine, rekli su u Direkciji za izgradnju opštine Stara Pazova.

U ovom sportsko-rekreativnom centru moći će da se igra košarka, odbojka i drugi dvoranski sportovi, a zanimljivo je da će Golubinčani dobiti i modernu kuglanu sa četiri staze. Ukupna površina objekta je 1.150 kvadratnih metara. Kapacitet sale je 129 sedećih mesta, a ispod tribina će biti smešteni prateći sadržaji, svlačionice sa sanitarnim čvorovima. Kuglana će imati poseban ulaz sa pratećim sadržajem, kabinama i tuševima.

Pošto će hala biti na raspolaganju i učenicima i nastavnicima Osnovne škole "23. oktobar" planirano je povezivanje toplom vezom sa zgradom škole, a hala će biti opremljena i prostorijama za ostavljanje rekvizita i opreme za fizičko vaspitanje, prostorijama za nastavnike fizičkog vaspitanja i drugim školskim pomoćnim prostorijama.

Sportska hala će biti ušuškana u zelenilo parka koji će imati šetačke staze. Plato ispred ovog sportsko-rekreatvinog centra će biti uređen drvećem i klupama, a imaće i parking prostor koji će imati dovoljno mesta za sve posetioce, poručuju iz Direkciji za izgradnju opštine Stara Pazova.

Izrada projekta poverena je firmi "G&P Pro-ing" iz Stare Pazove. Trenutno je projekat u završnoj fazi, nakon čega će biti objavljen tender za izvođača radova.

 
Share |

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Bojan 19.04.2021.
Biće da su pojedinci to već odradili...o tr...
Katarina 18.04.2021.
Kada i gde se moze konkurisati za subvencij...
PERA 17.04.2021.
Kada I gde mogu da konkurisem
Milan 17.04.2021.
Ljudi, prvo pažljivo pročitajte vest pa ond...
Sasa 17.04.2021.
Molim vas obavestite kad je prijava za subv...