INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Stara Pazova dobija novu halu

26.06.2013. | E-kapija

Meštani naselja Golubinci u Staroj Pazove od sledeće godine mogili da budu domaćini raznih sportskih događaja, rekreativci će imati novo mesto okupljanja, a učenici lokalne osnovne škole dobiće fiskulturnu salu koja će časove fizičkog vaspitanja učiniti zanimljivijim. Do kraja leta bi trebalo da počne izgradnja savremene sportske hale u tom staropazovačkom naselju, a planirano je da kompletni izvođački radovi budu završeni do decembra 2014. godine, rekli su u Direkciji za izgradnju opštine Stara Pazova.

U ovom sportsko-rekreativnom centru moći će da se igra košarka, odbojka i drugi dvoranski sportovi, a zanimljivo je da će Golubinčani dobiti i modernu kuglanu sa četiri staze. Ukupna površina objekta je 1.150 kvadratnih metara. Kapacitet sale je 129 sedećih mesta, a ispod tribina će biti smešteni prateći sadržaji, svlačionice sa sanitarnim čvorovima. Kuglana će imati poseban ulaz sa pratećim sadržajem, kabinama i tuševima.

Pošto će hala biti na raspolaganju i učenicima i nastavnicima Osnovne škole "23. oktobar" planirano je povezivanje toplom vezom sa zgradom škole, a hala će biti opremljena i prostorijama za ostavljanje rekvizita i opreme za fizičko vaspitanje, prostorijama za nastavnike fizičkog vaspitanja i drugim školskim pomoćnim prostorijama.

Sportska hala će biti ušuškana u zelenilo parka koji će imati šetačke staze. Plato ispred ovog sportsko-rekreatvinog centra će biti uređen drvećem i klupama, a imaće i parking prostor koji će imati dovoljno mesta za sve posetioce, poručuju iz Direkciji za izgradnju opštine Stara Pazova.

Izrada projekta poverena je firmi "G&P Pro-ing" iz Stare Pazove. Trenutno je projekat u završnoj fazi, nakon čega će biti objavljen tender za izvođača radova.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;