INFONET-468X60-BANNER

Počeli pregovori oko izgradnje novog hotela u Pančevu

19.10.2012. | YU Build

U Gradskoj upravi grada Pančeva početkom sedmice započeti su zvanični pregovori između hotelskih operatera i investitora u vezi sa izgradnjom novog hotela u okviru ''Aviv parka'' u Pančevu.

Sastanku su prisustvovali zamenik gradonačelnika Saša Pavlov, član Gradskog veća zadužen za privredu, privatno preduzetništvo i investicije Milan Stanojković, član Gradskog veća zadužen za finansije Željko Lazić, direktorka Turističke organizacije grada Pančeva Zorana Vladu, direktor JP "Direkcija" Pančevo Andrej Dimitrijević, direktor "Aviv Arlon" grupe za Srbiju Nir Saar, direktorka marketinga "Aviv Arlon" grupe Danka Gladović i generalni direktor "Savath HM" Tomas Pavlović.

"Zahvaljujem se direktorki Turističke organizacije grada Pančeva Zorani Vladu na profesionalnom radu u posredovanju između investiora i dovođenju poznatih hotelskih operatera, u ime grada i za grad, i upornosti da Pančevo dobije hotel, kao i kompanijama koje su prepoznale svoje interese i potrebu grada za hotelom čija izgradnja je važna za dalji razvoj turizma i ekonomije Pančeva. Grad će u okviru svojih nadležnosti dati svu neophodnu podršku u celom procesu", rekao je zamenik gradonačelnika Saša Pavlov.

Generalni direktor izraelske kompanije "Aviv arlon" za Srbiju Nir Saar rekao je da kompanija "Aviv Arlon" želi da investira u izgradnju novog hotela u Pančevu u okviru "Aviv parka": "Smatramo da je to dobra pozicija i mislimo da Pančevu treba hotel koji bi služio u turističke i poslovne svrhe u zavisnosti od interesa operatera. Spremni smo za dogovor sa adekvatnim hotelskim operaterom."

"Savath Hospitality Management" je renomirana firma specijalizovana za hotelijerstvo koja se vezuje za uspešno poslovanje hotela ''Holiday Inn'', verifikovana od strane ''InterContinental Hotels'' Grupe za upravljanje hotelima koji pripadaju ovoj grupaciji, čiji je generalni direktor Tomas Pavlović, u ime kompanije, izrazio veliku zainteresovanost za poslovanje u Pančevu.

Direktorka turističke organizacije grada Pančeva Zorana Vladu naglasila je da, pored obezbeđenja adekvatnog smeštajnog kapaciteta, izgradnja novog hotela sa profesionalnim respektabilnim hotelskim menadžmentom koji ima prepoznatljive standarde, omogućava uspešno operativno poslovanje, otvaranje novih radnih mesta i razvoj uslužne delatnosti, čime se ostvaruje održivi razvoj turističkih proizvoda i pozicioniranje Pančeva kao poželjne turističke destinacije na međunarodnoj turističkoj mapi.

Sledeći radni sastanak sa "Savath Hospitality Management"-om će se održati 19. oktobra, a dalji pregovori sa hotelskim operaterima se nastavljaju u toku meseca.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;