INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

Raspisan konkurs za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža u Vojvodini

07.02.2012. | E-kapija

Pokrajinski sekretarijat za privredu, na čelu sa potpredsednikom Vlade AP Vojvodine i pokrajinskim sekretarom za privredu, Pastor Ištvanom, je 3. februara 2012. godine u dnevnom listu "Dnevnik" i na sajtu Sekretarijata, raspisao Konkurs za izgradnju optičkih telekomunikacionih mreža u opštinama i gradovima u AP Vojvodini, kao i za izradu projektno-tehničke dokumentacije potrebne za njihovu izgradnju.

Cilj ovakvog sufinansiranja jeste razvoj i izgradnja optičkih mreža u opštinama i gradovima u AP Vojvodini, a posebno u nerazvijenim i slabo razvijenim područjima. Izgradnja ovakve savremene telekomunikacione infrastrukture će svakako doprineti podizanju konkurentnosti privrede, otvaranju novih radnih mesta, privlačenju stranih i domaćih investicija, razvoju društva znanja, poboljšanju života građana i poslovanju privrednih subjekata u AP Vojvodini.

Sa druge strane, projektno-tehnička dokumentacije koja je takođe predmet sufinansiranja, će omogućiti pristup domaćim i stranim podsticajnim fondovima.

Konkursna dokumentacija namenjena opštinama i gradovima u AP Vojvodini, kao i kriterijumi koje je potrebno ispuniti, su dostupni na sajtu Pokrajinskog sekretarijata za privredu.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;