INFONET-468X60-BANNER

BLANKO-970X250-BANNER

R+T sklopio nova partnerstva - sajam roletni, vrata, kapija i sistema za zaštitu od sunca

13.12.2010. | Gradjevinarstvo.rs

R+T u Štutgartu, sajam roletni, vrata, kapija i sistema za zaštitu od sunca, širi svoju mrežu. Novi tehnički i profesionalni sponzor sajma jeste Udrženje industrije za tehničke tekstile, roletne i zaštitu od sunca - ITRS (Industrial association for technical textiles, roller shutters and sun protection) i zajedno sa Udruženjem proizvođača roletni i zaštite od sunca - BVRS (Federal association for manufacturers of roller shutters and sun protection) činiće trio sponzora koji će obezbediti tehničku podršku sajmu.

R+T 2012, koji će biti održan od 28. februara do 3. marta 2012. godine, već sada je u jeku priprema. Više od godinu dana pre samog događaja kapaciteti su skoro ispunjeni a za neke hale formirane su i liste čekanja za potencijalne izlagače.

- Formalna podrška ITRS-a, koji okuplja skoro 200 kompanija članica, najveća je organizacija koja pokriva ovaj sektor industrije u Nemačkoj. Saradnja ovog udruženja sa R+T sajmom potvrda je pozicioniranja sajma kao vodećeg u oblasti roletni i zaštite od sunca - kaže Ulrich Kromer von Baerle, direktor kompanije organizatora sajma, Messe Stuttgart.

Sa druge strane, i predsednik ITRS-a, Bernd Seybold, izrazio je stav da je saradnja sa R+T sajmom veliki korak za ovu organizaciju:

- R+T je najvažniji sajam ove vrste u svetu. Ovo će biti i važno mesto za predstavljanje tehnologije koja je tri godine deo ITRS-a - digitalna štampa kao zaštita od sunca. Ova vrsta zaštite poslednjih godina pozicionirala se kao rastuća grana zaštite od sunca poslednjih godina.

Sajam R+T u Štutgartu održava se početkom svake treće godine. Prošli je održan u februaru 2009. godine (više na linku ispod).

Linkovi:

 

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;