INFONET-468X60-BANNER

Iskoristite snagu napredne Archicad BIM obuke

15.01.2024. | Gradjevinarstvo.rs

Koristite Archicad i želite da zakoračite u svet BIM-a? Radite u timu, ali vam trebaju poboljšanja? Napredna obuka "Archicad BIM radni proces", u organizaciji kompanije hiCAD, daje odlične smernice i ideje kako implementirati Archicad u BIM radni proces.

Obuka BIM

Foto: hiCAD

Naprednu online obuku vodi trener u tročasovnim terminima, tri puta nedeljno, što znači da će ukupno biti 9 časova aktivnog rada na realnim projektima.

Tehnike

Tehnike koje će polaznici obuke savladati obuhvataju napredne opcije saradnje sa geometrima, tj. kako se može automatizovati proces kreiranja postojeće lokacije i georeferenciranje samog terena. Savladaće i metodologiju i načine primene modula koji znatno olakšavaju i ubrzavaju postupak prilikom projektovanja višespratnih zgrada, saradnju sa građevinskim inženjerima kao i inženjerima za instalacije putem IFC, rvt formata.

Polaznici će savladati pripremu, proveru i filtriranje modela koje će izvesti svom saradniku, kao i upravljanje dokumentacijom koju Archicad može da isprati od idejnog rešenja do faze izvođenja objekta.

Ovo je prilika da svoje veštine u korišćenju ovog moćnog alata prenesete na viši nivo. Obuka je interaktivna i omogućava dodatna pitanja i odgovore sa kojim se susrećete u vašem radnom okruženju.

Svi uspešni polaznici kursa dobijaju međunarodno priznati sertifikat o pohađanju.

Organizacija obuke

Obuka se realizuje kroz 3 sesije po 180 minuta i traje ukupno 9 časova:

Termini u u februaru:

  • Sesija 20.02.2024. utorak • 16:00 - 19:00 časova;
  • Sesija 23.02.2024. petak • 16:00 - 19:00 časova;
  • Sesija 27.02.2024. utorak • 16:00 - 19:00 časova.

Svoje mesto na obuci možete rezervisati već danas, jer je interesovanje veliko.

Materijal

Za uspešno praćenje obuke neophodno je da polaznik ima odgovarajući računar, sa internet vezom i instaliranim softverom Archicad 27, sa Trial, EDU ili komercijalnom licencom, na kome će raditi. Online obuka se organizuje preko Microsoft Teams aplikacije, gde polaznici rade paralelno sa instruktorom, te je poželjno da polaznici tokom obuke imaju 2 ekrana (prvi za praćenje obuke, drugi ekran kao radnu površinu).

Materijali u elektronskoj formi biće dostupni za preuzimanje putem linka koji polaznici dobijaju. Među materijalima nakon svake sesije, naći će se i pristupni link sa snimkom obuke.

Prijavite se.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


REHAU-300X120-BANNER

ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Kojom vrstom toplotne izolacije je izolovan vaš stan/kuća?
DARKO 15.04.2024.
Nadam se da će ulazak u tunel biti kroz par...
Nemanja 31.03.2024.
A coskovi kako se zidaju?
Miodrag 30.03.2024.
Kuću sam počeo da gradim na porodicnom iman...
Milan 30.03.2024.
Kad završe Ameri ovaj hotel nebi bilo loše ...
Dr 20.03.2024.
Najveća prednost betonskog crepa u odnosu n...

;