IZOLACIJA-468X60-BANNER

Sajam Voda u Belexpocentru u Beogradu

18.11.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Sajam Voda održava se u Belexpocentru u Beogradu, od 16. do 18. novembra. Ovaj sajam predstavlja jedinstvenu manifestaciju koja na jednom mestu okuplja proizvođače i distributere opreme, uređaja i hemikalija, predstavnike naučnih institucija, projektantskih firmi, vodoprivrednih preduzeća, lokalnih samouprava, javno komunalnih preduzeća, ministarstava kao i finansijske institucije koje kroz donacije i zajmove investiraju novac u vodoprivredu.

Sajam voda

Posetioci mogu da se informišu o novim proizvodima, uslugama, tehnologijama i rešenjima (Foto: Sajam Voda)

Kako navode organizatori, sajam je pokrenut sa ciljem da se definišu strateški ciljevi u očuvanju vodenih resursa i željom da se sektor vodoprivrede regiona unapredi i razvije.

Sajam Voda namenjen je svima koji su spremni da svoja saznanja i iskustva pokažu i prenesu drugima, bez obzira radi li se o proizvodu, tehnologiji, usluzi, inovaciji, nauci ili nečem drugom, što doprinosi boljem korišćenju voda, zaštiti voda i zaštiti od voda.

Svrha Sajma Voda jeste da bude polazna platforma za sve buduće projekte u regionu i umrežavanje proizvođača i distributera opreme i tehnologije sa finansijskim institucijama koje investiraju novac u vodoprivredu, navode organizatori.

Organizovan je i međunarodni naučno-stručni skup Forum Voda koji je kroz pažljivo odabrane teme uvek aktuelan i podsticajan. S obzirom da je vodoprivreda delatnost kojom se na integralan način upravlja vodama i sprovode uslužne delatnosti u ovoj oblasti, angažovanje vodećih stručnjaka na Forumu Voda ukazuje na odgovornost i spremnost svih učesnika da doprinesu njenom razvoju.

Sajam je prilika da se posetioci na jednom mestu informišu o novim proizvodima, uslugama, tehnologijama i rešenjima.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Gradjevinarstvo.rs 28.11.2022.
Poštovani Gorane, U tekstu je naveden taj...
Goran 28.11.2022.
Valjalo bi i navesti probleme sa lepkom koj...
DARKO 14.11.2022.
Opet legalizacija? Problem je što država ne...
Rada 24.10.2022.
Bravo za firmu Gem Trade N.Sad. Mogli bi na...
DARKO 17.10.2022.
Bilo bi lepo kada bi posle 10 godina otvori...

;