IZOLACIJA-468X60-BANNER

Zamena stakala pomoću MJ skele Combi / Allround na kosoj fasadi

23.09.2022. | Gradjevinarstvo.rs

Unimast d.o.o. je tokom letnje sezone radio punom parom, vrlo aktivno, sa nekoliko projekata koji su se međusobno ukrštali uz vrlo ambiciozne predloge i ideje investitora. Izdvojili bismo projekat na poslovnoj zgradi Navigator 2 u Beogradu, gde je na zahtev investitora montirana prostorna samostojeća skela - Allround Combi, proizvođača MJ iz Nemačke, za potrebe zamene stakala na kosoj fasadi.

Modularna prstenasta skela

Modularna skela (Foto: Unimast)

Projekat je bio izuzetno zahtevan sa tesnim rokom od 30 dana, koji je podrazumevao brzu montažu i demontažu modularne "allround" skele.

Skela je postavljena kroz krovnu konstrukciju restorana, za šta je bila potrebna izuzetna veština i iskustvo, kao i visoka obučenost montažera sa primenom svih bezbednosnih mera i poštovanjem propisa iz Bezbednosti i zdravlja na radu.

Iz svega navedenog jasno je da Unimast kompanija polaže mnogo na sigurnost svojih radnika, s obzirom da rade na rizičnim poslovima. Monteri ove kompanije redovno prolaze i polažu obuke, te poseduju sertifikate firme Konsing Group d.o.o. Beograd o savladanom programu za bezbedan rad na visini na građevinskim konstrukcijama.

Sistem za održavanje i pranje fasade

Sistem za održavanje i pranje fasade (Foto: Unimast)

Na fotografijama možete videti krajnji rezulatat montaže skele na poslovnom centru Navigator 2.

Kada je reč o ovoj zgradi sa staklenom fasadom, važno je napomenuti da je kompanija Unimast 2019. godine na njoj permanentno postavila Sistem za održavanje i pranje fasade, kompanije GEDA Major.

 

Komentari: 0

VESTI /iz kategorije/


DOKA-300X250-BANNER

Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...
Megi 17.01.2023.
Ovo je stvarno nešto posebno...kao u Švajca...
Stanko 14.01.2023.
Konačno nešto lepo na Zlatiboru! Stvarno pr...
Peks 13.01.2023.
Dozvolite vise legalizaciju kuca da moze da...

;