PRIJAVA-468X60-BANNER

Beograd traži podršku EU za realizaciju 30 projekata

10.06.2022. | eKapija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sastao se sa članom Delegacije Evropske komisije u Beogradu zaduženim za infrastrukturu Sakisom Hodurasom. Tom prilikom Grad Beograd je predstavio delegaciji EU u Srbiji 30 projekata za koje traži podršku.

Budući izgled Linijskog parka

Budući izgled Linijskog parka (Foto: Beograd.rs)

Reč je o rekonstrukciji Pionirskog grada, Linijskom parku, rekonstrukciji Muzeja grada, drugoj fazi fabrike za preradu otpadnih voda u Velikom selu, fabrici za preradu otpadnih voda u Batajnici, sportskom kompleksu u Južnom bulevaru, pešačko-biciklističkim mostovima (Ada Ciganlija – Novi Beograd i Zemun–Lido), Prihvatilištu za stara lica, tri nove biciklističke staze…

Na ovom sastanku Vesić je istakao da Grad Beograd u narednom periodu očekuje snažniju podršku Evropske unije, kako bi se naš grad još brže razvijao.

– Mi smo stari evropski grad i naša zemlja pregovara o punopravnom članstvu u Evropskoj uniji. Zahvalni smo Uniji za svaki evro koji uloži u Beograd i nadamo se da će ta podrška biti snažnija. Zato smo danas zvanično kandidovali projekte – rekao je Vesić.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Jovan Vranjes 01.02.2023.
Zemljiste je bilo opstinsko,kupili smo ga i...
Pablo 01.02.2023.
Nema gradnje nikakve gospodo preduzetnici. ...
Nena 31.01.2023.
Ima li nade da se u Sadovima kod zeleznicke...
Jovan Vranjes 30.01.2023.
Da li cemo mi koji odavno trazimo legalizac...
DARKO 30.01.2023.
Ne može legalizacija objekata građenih na t...

;