PRIJAVA-468X60-BANNER

AUSTROTHERM-970X250-BANNER

Beograd traži podršku EU za realizaciju 30 projekata

10.06.2022. | eKapija

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić sastao se sa članom Delegacije Evropske komisije u Beogradu zaduženim za infrastrukturu Sakisom Hodurasom. Tom prilikom Grad Beograd je predstavio delegaciji EU u Srbiji 30 projekata za koje traži podršku.

Budući izgled Linijskog parka

Budući izgled Linijskog parka (Foto: Beograd.rs)

Reč je o rekonstrukciji Pionirskog grada, Linijskom parku, rekonstrukciji Muzeja grada, drugoj fazi fabrike za preradu otpadnih voda u Velikom selu, fabrici za preradu otpadnih voda u Batajnici, sportskom kompleksu u Južnom bulevaru, pešačko-biciklističkim mostovima (Ada Ciganlija – Novi Beograd i Zemun–Lido), Prihvatilištu za stara lica, tri nove biciklističke staze…

Na ovom sastanku Vesić je istakao da Grad Beograd u narednom periodu očekuje snažniju podršku Evropske unije, kako bi se naš grad još brže razvijao.

– Mi smo stari evropski grad i naša zemlja pregovara o punopravnom članstvu u Evropskoj uniji. Zahvalni smo Uniji za svaki evro koji uloži u Beograd i nadamo se da će ta podrška biti snažnija. Zato smo danas zvanično kandidovali projekte – rekao je Vesić.

 

Komentari: 0

Vezane kategorije


VESTI /iz kategorije/


ISTAKNUTE FIRME /iz kategorije/


Anketa

Koja vrsta pokrivke se nalazi na krovu vašeg objekta?
Pele 28.09.2023.
Ja sam bio skeptičan kaoa su mi nudili ali ...
Poštovani u vezi vašeg teksta o korupciji u...
almir 30.08.2023.
Da li je planom rekonstrukcije predvidjeno ...
O rastu cena stanova se govori gotovo sa za...
Marija 10.07.2023.
Ivrstan tekst! Mnogo sam naučila o aspektim...

;